INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost jucător al Barcelonei mărturisește: ”La 17 ani, totul a explodat. A fost un șoc imens. Mi-era frică”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 13:14

Bojan Krkici, acum la Stoke City, era atât de speriat în prima zi în vestiarul blaugrana încât ”nici nu mi-am luat o sticlă de apă, deși îmi era foarte sete. Nu voiam să fac nimic greșit”.

Bojan Krkici, crescut la academia La Masía, nu mai e demult un puști. Are 28 de ani și joacă din 2014 la Stoke City, în Championship. A depășit perioada dificilă a începutului carierei. Dar nu a uitat acele momente.

"Bojan de la Barcelona era 100% fotbalist, însă, la 17 ani, nu eram pregătit să reziste impactului mass-media", a declarat atacantul spaniol într-un interviu pentru L'Équipe. "Fiecare zi era un vis, cu Eto'o, Puyol, Maxwell, Iniesta... Totuși, a fost un șoc imens. În vestiar, nu făceam nimic, de teamă să nu greșesc. În prima zi, n-am îndrăznit nici să-mi iau o sticlă de apă, deși îmi era foarte sete". 

În februarie 2008, aflat în cantonament cu naționala Spaniei, Bojan a suferit un atac de panică. Și federația a susținut că are gastroenterită. "Atunci a început chinul. Totul exploda în jur, trebuia să mă opresc. Am decis să nu merg la EURO 2008 și nu voi regreta niciodată". A fost turneul care a declanșat șirul spaniol de succese. În patru ani, 2008-2012, Furia Roja a devenit campioană mondială și dublă campioană continentală.

Vezi și: O vedetă a lui Atlético vorbește de marea lui suferință: ”Urinam sânge după fiecare meci, după fiecare antrenament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează