INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Antrenorul către Lionel Messi: „Mă poți da afară oricând, știu, dar nu e nevoie să-mi demonstrezi asta zilnic”

Andoni Zubizarreta, fostul director sportiv al Barcelonei, a oferit detalii incredibile despre relația dintre Leo Messi (33 de ani) și fostul antrenor al catalanilor, Gerardo „Tata” Martino (57 de ani).
Andoni Zubizarreta, fostul director sportiv al Barcelonei, a oferit detalii incredibile despre relația dintre Leo Messi (33 de ani) și fostul antrenor al catalanilor, Gerardo „Tata” Martino (57 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 20:39 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 22:18

Andoni Zubizarreta (58 de ani), fostul director sportiv al Barcelonei, a oferit detalii incredibile despre relația dintre Leo Messi (33 de ani) și fostul antrenor al catalanilor, Gerardo „Tata” Martino (57 de ani).

„«Tata», când a fost la Barcelona, i-a spus lui Leo: «Știu că dacă îl suni pe președinte mă dă afară, dar - la dracu'!- nu e nevoie să-mi arăți asta în fiecare zi! Știu deja!». Nu a știut să prezinte imaginea unui jucător de echipă, adică să fie un foarte bun coleg, să aibă un comportament bun la club pentru a fi un jucător ideal. Marea problemă a lui e că Messi concurează contra lui însuși.

Există jucători care reprezintă mai mult decat ideea unui jucător grozav, iar Leo este unul dintre aceștia. Pierderea lui în această vară ar fi trebuit măsurată din perspectiva pierderii atât a unui superfotbalist, cât și a unui model pentru copiii care pot învăța de la el”, a declarat Zubizarreta pentru El Pais.

Gerardo Martino, experiment nereușit la Barcelona

Martino, în prezent selecționerul Mexicului, a antrenat Barcelona în sezonul 2013-2014, câștigând în acel an doar Supercupa Spaniei alături de formația blaugrana.

La vremea respectivă, tehnicianul argentinian era un necunoscut fotbalului european, pregătind până în 2013 doar formații din Argentina și Paraguay, și s-a zvonit despre faptul că a fost numit antrenor de Barcelona doar la dorința lui Messi.

BARCELONA. Antrenorul către Lionel Messi: „Mă poți da afară oricând, știu, dar nu e nevoie să-mi demonstrezi asta zilnic”

46 de goluriși 41 de pase decisive a reușit Messi sub comanda lui Gerardo Martino, alături de care a colaborat și la naționala Argentinei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gafă de amatori în Serie A! Motivul pentru care AS Roma poate pierde la „masa verde” meciul cu Verona!

Ivan Rakitic a spus adio naționalei Croației: „Cea mai dificilă decizie din cariera mea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  22 Septembrie 2020, 08:56

Așa e și la FC Fcsb... când îl suna tanase pe stăpân

amicu
amicu  •  22 Septembrie 2020, 06:35

pacaliciul asta de Zubizarreta care a ratat jucatori mari vorbeste?

amicu
amicu  •  22 Septembrie 2020, 06:31
Postat de cronwell pe 22 Septembrie 2020, 01:33

***

e si ana-m p acolo?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează