CAMPIONATE  ·  TRAGEDIE

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia

Deibert Roman Guzman, una dintre tinerele victime ale pandemiei // Sursă foto: Gazzetta Dello Sport
Deibert Roman Guzman, una dintre tinerele victime ale pandemiei // Sursă foto: Gazzetta Dello Sport

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 14:52

Deibert Guzman, fundașul de 25 de ani al lui Universitario Beni, a pierdut primul lupta cu COVID-19, iar la câteva ore s-au stins tatăl și unchiul său.

Virusul ucigaș care și-a găsit noul hotspot în America de Sud face ravagii și în Bolivia. O dramă a impresionat lumea fotbalului în Trinidad, oraș de 130.000 de suflete și capitală a departamentului Beni. Trei membri ai familiei Guzman au decedat, unul după altul, la interval de doar câteva ore!

Doi copii fără tată

Primul care a pierdut lupta cu COVID-19 a fost Deibert Roman Guzman, 25 de ani, fundaș la Universitario, locul 6 din 7 în grupa B din Nacional B (liga secundă). Fostul promițător jucător la naționala U15, U16 și U17 acuzase primele simptome ale bolii pe 15 mai și infecția pulmonară s-a agravat foarte repede, eforturile medicilor nereușind să îi mai salveze viața. Și-a lăsat în urmă soția și doi copii.

Și tatăl Belizario Román, trezorierul lui Beniana, un mic club în Trinidad, a luat boala, iar evoluția i-a fost fatală. N-a scăpat nici unchiul Luis Carmelo Román, care până acum câteva luni lucra ca director tehnic la Deportivo Perequije (Primera A), după ce a fost și în stafful naționalei. Federația boliviană, șocată de teribila dramă, a transmis condoleanțe familiei și a promis ajutor financiar.

293 de morțiși 8.387 persoane infectate cu noul coronavirus raportase oficial Bolivia până ieri dimineață

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (8)
kluing2001  •  29 Mai 2020, 21:10

cifre, cifre, cifre, mari dar cifre. la Colectiv din probabil, nu stiu, mea culpa, 80 decese am auzit 100 de povesti de viata...de la "miile" de decese covid, cred ca vreo trei...diferenta ma face carcotas, Dumnezu sa ii odihneasca pe toti, si sa ne fereasca pe noi de mincinosi. Amin

Doru Ungureanu  •  29 Mai 2020, 19:04

Sa le fie țărâna ușoară...

Robert Sergiu  •  29 Mai 2020, 15:43
Postat de barkley pe 29 Mai 2020, 15:40

A nu stiu cata stire falsa despre covid-19 livrata de catre presa care primeste bani de la stat. Unde sunt tragediile alea de la noi? Nu sunt? De ce? Pentru ca oamenii pot verifica sau cum?!?

Se zice acum aproape 2 luni ca decedatii sunt arsi la crematoriu. Pana acum n-am auzit nimic ce sa fie ce sa fie

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1