INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Amine Harit a sfidat pandemia de coronavirus: scos din bar cu poliția » Explicația halucinantă dată de Schalke: „Acasă i-a căzut tavanul și nu putea primi invitați”

Amine Harit, numărul 25 // FOTO: Guliver/GettyImages
Amine Harit, numărul 25 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2020 16:55

Amine Harit (22 de ani) petrecea cu prietenii într-un local din Essen la 1:30 noaptea, deși țara este afectată de pandemia de coronavirus. „Era ziua mea, n-am știut că e interzis s-o serbez”,, a explicat stupid mijlocașulul marocan al lui Schalke. 

Au și nemții inconștienții lor! Deși în landul Nordrhein-Westfalen s-au adoptat restricții severe în condițiile în care coronavirusul a făcut ravagii, jucătorul lui Schalke 04, Amine Harit, a găsit de cuviință să-și serbeze ziua de naștere într-un bar shisha din Essen. La sesizarea vecinilor, poliția l-a găsit în plin chef, la 1:30 noaptea, alături de nouă prieteni și de angajații localului. Înainte de a-i escorta la casele lor, oamenii legii le-au înmânat tuturor câte-o mustrare scrisă, iar proprietarul cârciumii a fost amendat.

Acasă i-a căzut tavanul

Mijlocașul marocan, în vârstă de 22 de ani, și-a cerut ulterior scuze, dar a venit și cu o explicație stupidă: „N-am știut că și petrecerile ocazionate de zilele de naștere sunt interzise". Clubul a confirmat, la rându-i, incidentul și a dezvăluit cum a ajuns Harit în bar: „Acasă i-au picat bucăți din tavan și n-a mai putut primi invitați". 

6.257 de infectațiși 21 de morți sunt înregistrați în landul german Nordrhein-Westfalen, a cărui capitală este Essen

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Un fotbalist din Anglia s-a autoizolat și crede că are COVID-19: „Nu o luați în râs”

Jovic, explicație halucinantă după ce părăsit carantina: „N-am știut cum sunt legile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fishu86
fishu86  •  21 Martie 2020, 18:34

Capitala landului german Nordrhein-Westfalen este orasul "DÜSSELDORF " Mister Botezatu.

alenb
alenb  •  21 Martie 2020, 18:17

Au si nemtii inconstientii lor atata doar ca exemplul asta e prost ales, individul asta nu e neamt. Sa nu confundam marocanii cu nemtii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează