INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Jovic, explicație halucinantă după ce părăsit carantina: „N-am știut cum sunt legile!”

Luka Jovic, Real Madrid // Sursa: Getty
Luka Jovic, Real Madrid // Sursa: Getty

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:58

Atacantul sârb al lui Real Madrid, Luka Jovic (22 de ani) își cere scuze pentru ignoranță: „E greu de crezut, dar m-am gândit că pot ieși din izolare o dată pe zi la farmacie ori la magazin. Voi suporta consecințele”.

Amenințat de președintele Serbiei cu închisoarea dacă mai încalcă regula izolării în casă, Luka Jovic a explicat în presa locală de ce a «evadat»: „N-am știut cum sunt legile. E greu de crezut, dar e adevărat. Am citit pe net că în Italia, Spania și în alte țări oricine se află în carantină poate ieși afară, o dată pe zi, ca să arunce gunoiul, să meargă la farmacie sau la magazin pentru a lua alimente. Credeam că aici e la fel. Am greșit și îmi cer scuze pentru ignoranța față de autorități”.

Iubita lui este gravidă

Atacantul sârb, prins și amendat de poliția din Belgrad, a spus că e gata să suporte consecințele gestului său: „N-aveam nici o problemă să mă izolez 14 zile, cum scria în hârtia primită de la club și avertismentul dat, dar acolo nu era menționat și că n-am voie să ies pentru anumite necesități”.

Luka s-a grăbit să se întoarcă în țară nu doar pentru aniversarea iubitei sale, Sofia, dar și fiindcă aflase că este însărcinată. Manechinul a confirmat pe Instagram: „Vom deveni părinți și trebuie să-i mulțumesc lui Luka pentru că suntem împreună în aceste zile dificile trăite de întreaga lume”. Jovic mai are un băiat, David (a împlinit un an la sfârșitul lui februarie), cu Angela Manitasevici.

„Mi-e dor de fiul meu și abia aștept să îl pot îmbrățișa. El e primul motiv pentru care m-am întors. După ce ies din izolare vreau să petrec mult timp cu familia. Am ajutat și eu spitalele din Belgrad”, a declarat Luka Jovic, atacant Real Madrid

 

Citește și alte știri despre Luka Jovic:

Luka Jovici, amenințat de președintele Serbiei: „Dacă părăsește apartamentul, va fi arestat!”

UPDATE Acuzat că a fugit din carantină pentru petrecerea iubitei sale, Luka Jovic răspunde

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează