INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

UPDATE Acuzat că a fugit din carantină pentru petrecerea iubitei sale, Luka Jovic răspunde

Luka Jovic a fost transferat în iulie 2019 de Real de la Eintracht Frankfurt pentru 60 de milioane de euro +7   FOTO
Luka Jovic a fost transferat în iulie 2019 de Real de la Eintracht Frankfurt pentru 60 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 15:53

După apariția știrii conform căreia Luka Jovic (22 de ani), atacantul celor de la Real Madrid, a fost denunțat de poliția din Serbia, întrucât a încălcat protocolul de carantină impus de către clubul din capitala Spaniei în contextul pandemiei de coronavirus, sârbul a oferit un răspuns: ar fi plecat din motive medicale.

  • Real Madrid a intrat în carantină, după ce un jucător din echipa de baschet a madrilenilor, Trey Thompkins (29 de ani), a fost depistat pozitiv cu COVID-19
  • Panica s-a instalat rapid, întrucât sunt mai multe părți comune în baza formației „blanco” din Valdebebas, astfel că virusul s-ar fi putut transmite rapid de la o persoană la alta

UPDATE 17:30: Luka Jovic neagă acuzațiile care îi sunt aduse. Acesta a dat repost unui cont de fan dedicat lui, care transmite că a plecat în Serbia din motive medicale.

Mesajul respectiv este: „Joia trecută, șeful echipei medicale de la Real Madrid i-a oferit lui Luka Jovic permisiunea să plece în Serbia (cu bilet medical) și să stea în carantină în casa lui de acolo”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Luka Jovic s-a întors în țara natală zilele precedente, dorindu-și să fie prezent la ziua de naștere a iubitei sale, iar acum poate fi aspru sancționat de către gruparea antrenată de Zinedine Zidane.

+3 FOTO
  • Andjela Manitasevic, iubita lui Jovic / Sursă foto: Instagram

Luka Jovic a fugit din carantină

Ana Brnabic, prim-ministrul Serbiei, a criticat dur comportamentul conaționalilor ei din fotbal: „Am văzut exemple negative de la vedetele noastre din fotbal, care primesc milioane de euro, dar ignoră autoizolarea obligatorie și se întorc acasă”, a declarat aceasta pentru As.

„Luka a făcut ceva extrem de stupid. A părăsit Madridul, a încălcat carantina clubului și, în ciuda tuturor avertismentelor, s-a întors în Serbia", a notat și Informer, o publicație din Serbia.

2 goluriși două pase decisive sunt cifrele lui Jovic la Real, în 24 de partide oficiale

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează