CAMPIONATE  ·  SPANIA

Jihadist arestat la Barcelona » Pregătea un atentat cu dronă pe Camp Nou!

Camp Nou, stadionul unde un jihadist a plănuit un atac cu bombă în timpul El Clasico - duelul dintre Barcelona și Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages +37 FOTO
Camp Nou, stadionul unde un jihadist a plănuit un atac cu bombă în timpul El Clasico - duelul dintre Barcelona și Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2020 18:25

Garda Civilă a dejucat un atac terorist. Un marocan a declarat că voia să lanseze o bombă pe „Camp Nou” la un meci Barcelona - Real Madrid.

După ce l-a urmărit o lungă perioadă, Garda Civilă spaniolă (un corp de poliție cu statut militar) l-a arestat pe bărbatul de origine marocană în Barcelona. Avea informații că pregătește o lovitură. Și chiar așa era. A dejucat un atac terorist de proporții asupra fotbalului.

El Clasico, vizat de un atac terorist

Odată reținut, acesta a mărturisit că plănuia un atentat chiar la cel mai important meci al anului. El Clasico! O bombă lansată printr-o dronă ghidată de la distanță care să lovească dur „Camp Nou” în timpul unui joc Barcelona - Real Madrid, au aflat reporterii postului de televiziune La Sexta. 

Jihadistul magrebian, partizan ISIS, s-ar fi radicalizat în această perioadă de izolare, cred experții Gărzii Civile.

GALERIE FOTO. Starurile de la Barcelona și Real Madrid au fost testate pentru COVID-19

+38 FOTO

VIDEO. Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare

Citește mai multe știri despre La Liga:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
Johny English  •  14 Mai 2020, 22:24
Postat de catalynn pe 14 Mai 2020, 20:40

Io cred ca omul voia sa strănute fără a purta mască! :-)))) Oricum cât de tare e asta: atentat pe un stadion gol! Cine s-ar fi gândit!? :-))))

Da de unde stii tu ca avea de gind sa faca atentatul cu stadionul gol?!? Cine s-ar fi gindit ca tu scrii fara sa gindesti! ;))

catalynn  •  14 Mai 2020, 20:40

Io cred ca omul voia sa strănute fără a purta mască! :-)))) Oricum cât de tare e asta: atentat pe un stadion gol! Cine s-ar fi gândit!? :-))))

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1