CAMPIONATE  ·  SPANIA

Jihadist arestat la Barcelona » Pregătea un atentat cu dronă pe Camp Nou!

Camp Nou, stadionul unde un jihadist a plănuit un atac cu bombă în timpul El Clasico - duelul dintre Barcelona și Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages +37 FOTO
Camp Nou, stadionul unde un jihadist a plănuit un atac cu bombă în timpul El Clasico - duelul dintre Barcelona și Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de — Joi, 14 Mai, 18:25

Garda Civilă a dejucat un atac terorist. Un marocan a declarat că voia să lanseze o bombă pe „Camp Nou” la un meci Barcelona - Real Madrid.

După ce l-a urmărit o lungă perioadă, Garda Civilă spaniolă (un corp de poliție cu statut militar) l-a arestat pe bărbatul de origine marocană în Barcelona. Avea informații că pregătește o lovitură. Și chiar așa era. A dejucat un atac terorist de proporții asupra fotbalului.

El Clasico, vizat de un atac terorist

Odată reținut, acesta a mărturisit că plănuia un atentat chiar la cel mai important meci al anului. El Clasico! O bombă lansată printr-o dronă ghidată de la distanță care să lovească dur „Camp Nou” în timpul unui joc Barcelona - Real Madrid, au aflat reporterii postului de televiziune La Sexta. 

Jihadistul magrebian, partizan ISIS, s-ar fi radicalizat în această perioadă de izolare, cred experții Gărzii Civile.

GALERIE FOTO. Starurile de la Barcelona și Real Madrid au fost testate pentru COVID-19

+38 FOTO

VIDEO. Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare

Citește mai multe știri despre La Liga:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (2)

Johny English  •  14 Mai 2020, 22:24
Postat de catalynn pe 14 Mai 2020, 20:40

Io cred ca omul voia sa strănute fără a purta mască! :-)))) Oricum cât de tare e asta: atentat pe un stadion gol! Cine s-ar fi gândit!? :-))))

Da de unde stii tu ca avea de gind sa faca atentatul cu stadionul gol?!? Cine s-ar fi gindit ca tu scrii fara sa gindesti! ;))

catalynn  •  14 Mai 2020, 20:40

Io cred ca omul voia sa strănute fără a purta mască! :-)))) Oricum cât de tare e asta: atentat pe un stadion gol! Cine s-ar fi gândit!? :-))))

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1