INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un jucător al lui Manchester City trece prin clipe foarte dificile: "Fiul meu se luptă zi de zi pentru viață"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 23:30

Mijlocașul lui Manchester City, David Silva, a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de pe teren în ultima perioadă.

Silva a revenit pe gazon miercuri, la meciul câștigat de echipa sa pe teren propriu cu Watford, scor 3-1, el fiind învoit la precedentele trei partide ale "cetățenilor" cu Tottenham, Crystal Palace și Newcastle United.

Într-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, mijlocașul spaniol a explicat că problemele fiului său Mateo reprezintă motivul pentru care nu a jucat în ultima perioadă.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și gândurile bune pe care mi le-ați trimis în ultimele săptămani. Mulțumiri speciale și coechipierilor mei, antrenorului și tuturor celor din club că mi-au înțeles situația. De asemenea, vreau să împărtășesc cu voi și faptul că fiul meu Mateo, care s-a născut prematur, se luptă zi de zi, ajutat de o echipă medicală", a scris Silva.

În vârstă de 31 de ani, David Silva joacă la Manchester City din iulie 2010, când a fost cumpărat de la Valencia pentru aproximativ 29 de milioane de euro. Mijlocașul spaniol mai are contract cu formația antrenată de Pep Guardiola până în iulie 2020 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 30 de milioane de euro.

23 de partidea bifat Silva în acest sezon în toate competițiile reușind 5 goluri și 10 pase de gol

35 de goluri în 118 meciuri a înscris Silva pentru naționala Spaniei pentru care a debutat în 2006

Surse: theguardian.comusatoday.comeurosport.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează