INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

Un jucător de la Chelsea trimis acasă de la turneul din China pentru comentarii rasiste și xenofobe

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 25 iulie 2017 20:07

Jucătorul brazilian Kennedy de la Chelsea a fost trimis acasă de clubul londonez după ce acesta a făcut diverse comentarii pe Instagram, înaintea meciului cu Arsenal din turneul asiatic, conform Skysports.

El a postat două imagini pe Instagram. În una dintre imagini apărea un agent de securitate dormind, iar dedesubtul imaginii era scris: "Trezirea, China! Idiotule".

În urma acestor postări jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost acuzat de xenofobie și rasism. Clubul a cerut scuze, însă comunitatea chineză nu le-a acceptat: "Chiar dacă Kennedy și Chelsea cer iertare, problema nu poate fi remediată. Este regretabil că a scris asemenea prostii. El a creat un incident care a umilit China, un incident care nu poate fi tolerat de mulți fani simpli.

La rândul său Kennedy a cerut scuze, spunând: "Aș vrea să cer scuze oamenilor din China pentru problemele pe care le-am cauzat. Nu a fost niciodată intenția mea să ofensez pe nimeni și acum realizez că au fost total necorespunzătoare comentariile mele".

surse: Mirror.co.uk, espn.com, skysports

Playtech: BOMBĂ! Cosmin Olăroiu, la tribunal! IREAL câți bani îi cere unui partener român. Ce s-a întâmplat, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează