INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Un jucător de la Real eliminat la fiecare 4 partide » De la venirea lui Mourinho, 16 fotbalişti au văzut cartonaşul roşu!

Pepe e unul dintre fotbaliştii care au cîte două eliminări
Pepe e unul dintre fotbaliştii care au cîte două eliminări

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 19:13

A trecut ceva mai mult de un sezon de cînd Jose Mourinho este antrenorul lui Real Madrid, iar echipa a suferit un total de 16 jucători eliminaţi în toate competiţiile disputate (65 de meciuri oficiale). Media e de un fotbalist eliminat la fiecare 4 partide.

Cele mai multe cartonaşe roşii au fost primite de fotbaliştii madrileni în campionat, 8 la număr. Urmează Liga Campionilor, cu 4 eliminări, Cupa Regelui, cu 2 cartonaşe roşii şi Supercupa Spaniei cu o eliminare.

În toate competiţiile disputate, cel puţin un jucător al Realului a văzut "roşu". În topul jucătorilor eliminaţi se află fundaşii Marcelo, Carvalho, Pepe, Arbeloa şi Ramos, cu cîte două eliminări fiecare. Albiol, Casillas, Di Maria, Khedira şi Xabi Alonso au şi ei cîte o eliminare în perioada de cînd Mourinho a preluat echipa, informează marca.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
meka
meka  •  21 Septembrie 2011, 10:41

Majoritatea jucatorilor antrenati de acest tehnician ajung niste inganfati, niste aroganti si niste marlani de coltul strazii, exceptie facand Casillias binenteles. Asta este adevarul vazut de toata lumea. La Real Madrid se joaca numai la rupt picioare... si asa se va juca atata timp cat Mouhrino este antrenor acolo. Dealtfel acest fapt se observa si in statistici, unde Real Madrid a pierdut un capital foarte important de suporteri si sustinatori. In Spania cel putin, aceasta echipa este hulita peste tot de cand a venit acest Mouhrinio ca antrenor. Real Madrid a ajuns un nume istoric tarat prin mizerie si namol de dragul unui singur om care crede ca asta se numeste performanta.

longa.v
longa.v  •  21 Septembrie 2011, 02:10

iei sunt niste criminalii fc.

andr33y1986
andr33y1986  •  20 Septembrie 2011, 22:35
Postat de danu_villa pe 20 Septembrie 2011, 19:34

Stilul de joc a lui Mourinho a dus la atatea cartonase rosii, arbitrii au fost ingaduitori trebuiau mult mai multi eliminati.

Cand joci impotriva unei echipe care la fiecare fault se strang in jurul arbitrului sa ceara cartonase e greu sa nu incasezi...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează