INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un jucător din Anglia, sancționat după ce a venit la antrenament în tricoul campioanei Liverpool: „Singura dată când am fost fericit să plătesc amenda”

Adebayo Akinfenwa a sărbătorit titlul câștigat de Liverpool mergând la antrenamente în tricoul „cormoranilor” +10   FOTO
Adebayo Akinfenwa a sărbătorit titlul câștigat de Liverpool mergând la antrenamente în tricoul „cormoranilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 17:51 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 20:32

Adebayo Akinfenwa, 38 de ani, de la Wycombe Wanderers, liga a treia din Anglia, a sărbătorit titlul câștigat de Liverpool mergând la antrenamentele echipei sale în tricoul „cormoranilor”. 

Atacantul a postat un video pe Instagram cu explicația: „Singura dată când am fost fericit să plătesc o amendă la club”.

„Bestia”, așa cum e poreclit Akinfenwa, a intrat în atenția microbiștilor din întreaga lume în 2015, când echipa sa de atunci, Wimbledon, a jucat în Cupă cu Liverpool, acasă. Akinfenwa a marcat un gol, dar echipa sa a pierdut, 1-2. Englezul a ieșit în evidență prin fizicul său extrem de dezvoltat.

+6 FOTO

 „Poate ar trebui să-l transferăm” s-au amuzat fanii lui Liverpool. Jucătorul a făcut deja această glumă în 2017, când i-a spus lui Jurgen Klopp să-l ia pe Anfield pentru a aduce titlul.

200de goluri și 93 de assist-uri în 650 de meciuri are Akinfenwa în toată cariera

Liverpool, campioană după 30 de ani » E cea mai rapidă campioană din istoria competiției!

10 persoane arestate la petrecerea de titlu de la Liverpool » Care a fost motivul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează