INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șocant! Un jucător din Premier League arestat după ce a fost suspectat de pedofilie! Să fie Sigurdsson?

Șocant! Un jucător din Premier League arestat
Șocant! Un jucător din Premier League arestat

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 08:55 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:20

The Sun cunoaște identitatea jucătorului, dar nu a dezvăluit-o. Totuși, în Anglia a apărut zvonul că fotbalistul suspendat de clubul său până la încheierea anchetei ar fi islandezul Gylfi Sigurdsson, vicecăpitanul lui Everton.

Veste șocantă din Premier League. Un fotbalist din cel mai puternic campionat al lumii a fost arestat de poliție, fiind suspectat de pedofilie. A fost suspendat de clubul său pe perioadă nedeterminată. Până la încheierea anchetei.

Reținut și interogat! Apoi eliberat pe cauțiune

The Sun, care a făcut dezvăluirea, cunoaște identitatea celui investigat, dar nu i-a dat numele. Tabloidul britanic a prezentat însă mai multe detalii ale cazului.

Poliția i-a percheziționat casa în această lună, iar jucătorul a fost reținut săptămâna trecută, vineri, fiind interogat și apoi eliberat în aceeași zi, pe cauțiune.

Ancheta e făcută de poliția din Greater Manchester

Cotidianul londonez susține că dosarul este condus de „echipa de incidente majore” a poliției din Greater Manchester.

O sursă The Sun a relevat: „La percheziție, mai multe obiecte au fost confiscate de polițiști. El a fost interogat în legătură cu o acuzație extrem de gravă”. 

Surse din vestiar: „Toți speră că nu e adevărat”

Jurnaliștii insulari au aflat și că „vestea a năucit vestiarul. Toți speră că nu e adevărat. El nu mai vorbește cu nimeni”.

În Anglia a apărut zvonul că fotbalistul suspendat de clubul său până la încheierea anchetei ar fi islandezul Gylfi Sigurdsson, vicecăpitanul lui Everton.

Everton a confirmat!

În urma apariției zvonurilor că jucătorul arestat este din lotul lui Everton, clubul a confirmat informația pe site-ul oficial: „Putem confirma că am suspendat un jucător din prima echipă în așteptarea unei anchete a poliției. Clubul va continua să sprijine autoritățile și nu va face nicio declarație suplimentară în acest moment”.

Daily Mirror: „Un internațional care evoluează constant pentru naționala sa”

Daily Mirror anunță că este vorba de „un internațional care evoluează constant pentru naționala sa”. Și prezintă declarația poliției, care precizează că „a fost arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani”.

În lotul lui Everton, sunt doi jucători în vârstă de 31 de ani. Fabian Delph și Gylfi Sigurdsson. Dar Delph nu a mai evoluat la reprezentativa Angliei din 2019, având doar 20 de selecții. Sigurdsson a jucat până în toamna lui 2020 pentru Islanda. Și are 78 de selecții.

Gylfi Sigurdsson, călăul României

Gylfi Sigurdsson este fotbalistul care a reușit „dubla” pentru Islanda în meciul cu România, 2-1, din barajul pentru calificare la Euro 2020. 

În urma acestei partide, România a pierdut șansa de a juca la turneul final din această vară, iar Islanda a jucat un meci de baraj cu Ungaria, pierdut cu 1-2.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man, gol în stilul lui Messi la ultimul antrenament al Parmei

Bayern vrea să transfere de la Barcelona! Catalanii ar putea fi obligați să vândă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează