INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un jucător din Premier League, speriat de pandemia de coronavirus, atacă dur conducerea ligii: „Ne tratează ca pe porcușorii de Guineea”

Kevin McDonald
foto: Imago
Kevin McDonald foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 12:51 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 13:32

Kevin McDonald, mijlocașul scoțian al lui Fulham, e alarmat de numărul mare de cazuri de coronavirus: „Câte focare și centre de pregătire sub lacăt mai trebuie să apară pentru a spune stop?”

Numărul tot mai mare de jucători, antrenori și oficiali infectați cu coronavirus la cluburile din Premier League îi sperie pe englezi. 

Aston Villa tocmai și-a închis centrul sportiv, după ce au fost depistate mai multe cazuri. Nu e primul focar, au mai fost cele de la Manchester City și Fulham. City și-a amânat meciul cu Everton, londonezii pe cele cu Burnley și Tottenham.

Oficialii din Premier League, acuzați că nu le pasă de riscurile pandemiei de coronavirus

Kevin McDonald, mijlocașul lui Fulham, a protestat vehement împotriva deciziei ligii insulare de a continua competiția, acuzându-i pe oficialii Premier League că folosesc fotbaliștii drept cobai. „Câte focare și centre de pregătire sub lacăt mai trebuie să apară pentru a spune stop? E haos! Ne tratează ca pe porcușorii de Guineea”, a lansat scoțianul pe InstaStory.

Fostul internațional englez Gary Lineker, prezentatorul show-ului Match of the Day la BBC, a avertizat: „Mi-e teamă că fotbalul va cădea victima COVID în următoarele săptămâni”. 

40 de cazuri de coronavirusau fost înregistrate printre jucătorii, antrenorii și oficialii Premier League între 28 decembrie și 3 ianuarie, cel mai mare număr într-o săptămână în PL

Citește și alte știri din Premier League:

Oficial. Manchester United plătește 40 de milioane pentru un puști de 18 ani cu un singur gol în Serie A!

Aston Villa - Liverpool, în pericol?! Alt focar de coronavirus în Premier League, clubul și-a închis baza de antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează