INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Un meci incredibil, suspectat de blat pentru pariuri în Brazilia » Fundașii cad în fund și pasează adversarilor! Nouă jucători anchetați!

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 13:58 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 15:50

Partida Colatina - Rio Branco 0-4, disputată în 2022 în Cupa statului Espírito Santo, e investigată. ”Cât timp pariurile vor continua, fotbalul nu va mai fi cum era odată”, a comentat chiar portarul echipei învinse.

Un meci care a ridicat de la început semne de întrebare în Brazilia, anul trecut.

Panică la PSG: Neymar nu poate fi vândut! De ce campioana Franței nu-i poate face pe plac lui Zinedine Zidane
FRANȚA
Panică la PSG: Neymar nu poate fi vândut! De ce campioana Franței nu-i poate face pe plac lui Zinedine Zidane

După Colatina - Rio Branco 0-4, în Cupa Espírito Santo, un stat micuț aflat pe coasta Atlanticului, unul dintre jucătorii învinșilor a avut o reacție uimitoare pe Instagram.

Portarul a avertizat: „Dacă vor să fure, ei devin bandiți”

"Cât timp pariurile vor continua, fotbalul nu va mai fi cum era odată. Dacă vor să fure, ei devin bandiți. Nu sta în calea celor care vor neapărat să obțină ceva", a postat imediat după partidă Weverton Petróleo, portarul Colatinei la acea vreme.

Acum, nu mai puțin de nouă dintre jucătorii gazdelor sunt anchetați de autoritățile sportive și de justiția braziliană. Toți sunt suspectați că au trucat acel meci pentru câștiguri ilicite din pariuri, a dezvăluit Marca.

Cel puțin două goluri stranii

În rezumatul întâlnirii, mai ales golurile trei și patru marcate de Rio Branco sunt dubioase.

  • La 0-3, un stoper al Colatinei cade în fund încercând să respingă cu capul. Centrarea peste el e foarte ușoară, pentru vârful nemarcat în centrul careului mic.
  •  La 0-4, un mijlocaș al gazdelor vrea să paseze direct la portar de la peste 30 de metri și nu face decât să-l lanseze pe unul dintre adversari, rămas singur cu goalkeeperul.

„Ar fi avut de câștigat dacă pierdeau”

Cel mai important cotidian brazilian, O Globo, a atras atenția: "Fundașii Colatinei au avut momente inimaginabile în fotbalul profesionist. Modul în care s-au înscris golurile... a fost ca și cum jucătorii aflați în apărare voiau să-și trimită mingea în propria poartă. Suspiciunea că erau implicați într-o schemă a pariurilor și că ar fi avut de câștigat dacă pierdeau meciul era inevitabilă".

Citește și alte articole:

Arbitrii spanioli sunt cel mai bine plătiți » Câștigă dublu față de ceilalți din Top 5 campionate ale Europei
SPANIA
Arbitrii spanioli sunt cel mai bine plătiți » Câștigă dublu față de ceilalți din Top 5 campionate ale Europei
Romelu Lukaku, eliminat fiindcă le-a răspuns fanilor rasiști ai lui Juventus » Simone Inzaghi îl apără: „Gestul a fost înțeles greșit”
CUPA ITALIEI
Romelu Lukaku, eliminat fiindcă le-a răspuns fanilor rasiști ai lui Juventus » Simone Inzaghi îl apără: „Gestul a fost înțeles greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
badeadorian
badeadorian  •  05 Aprilie 2023, 18:27

Scenarita face ravagii .... la golul 3 este o alunecare naturala , se vede gazonul care a provocat "scenarita'' , iar la golul 4 este o pasa neglijenta si atat !!! . Au ramas sechele mari dupa epoca Padureanu , se vad aranjamente la orice colt de strada !!! .

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Aprilie 2023, 18:11

Sa faci un blat nu i o treaba chiar asa usoara cum s ar crede . Iar ca sa nu se vada e aproape imposibil , trebuie sa se alinieze planetele la modul exceptional. Si când îi vad pe câte unii cum dau din gura despre blaturi facute prin minutul 90 mă pufneste râsul.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Aprilie 2023, 16:01

E drept ca nu se apara ca Barcelona, dar nici ceva dubios nu pare a fi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează