INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Un nou record doborît de Leicester » Pe ce loc era anul trecut, pe vremea asta, actualul lider al Premier League

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 14:34

Deja nu mai este o noutate faptul că Leicester City ocupă primul loc în Premier League. De departe surpriza sezonului în Europa, ”albaștrii” doboară recorduri pe bandă rulantă și la nivel de echipă, nu numai individual.

În sezonul trecut pe cînd Leicester era doar o nou-promovată, aceștia ocupau ultimul loc din clasament, în aceeași perioadă! Englezii au descoperit că niciodată în istoria campionatului lor nu s-a întîmplat ca o ”lanternă roșie” să urce la capătul diametral opus al clasamentului în decurs de numai un an.

Un alt fapt care ar trebui să-i bucure pe fanii lui Leicester este acela că, în era Premier League, nici o echipă care s-a aflat pe primul loc de Crăciun, nu a terminat în afara top 4.

Următorul meci pentru Leicester este cel cu Liperpool, de pe Anfield, de Boxing Day.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
shab
shab  •  20 Decembrie 2015, 19:41

"în era Premier League, nici o echipă care s-a aflat pe primul loc de Crăciun, nu a terminat în afara top 4." Vor bate si recordul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează