INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Un nou scandal Rusia - Ucraina! Nu s-a întors la imn și a fost aspru taxat: "Îmi făceam rugăciunea"

Articol de - Publicat marti, 21 august 2018 12:37

În weekend, Nijni Novgorod s-a impus pe terenul celor de la Soci, 1-0, într-un meci din liga a doua rusă, însă partida n-a fost lipsită de incidente

Înaintea jocului s-a intonat imnul Rusiei, iar fotbaliștii oaspeților s-au întors către stânga, unde se afla steagul țării.

Toți, mai puțin unul. Fundașul stânga Vitali Fedoriv. Ucraineanul în vârstă de 30 de ani, fost la Dinamo Kiev, a rămas cu fața înspre tribuna oficială.

Reacțiile gazdelor au fost drastice. Rețelele de socializare s-au umplut de atacuri la adresa fotbalistului. "Afară cu el de la echipă, din țară și să nu îi plătiți nici măcar o copeică (n.r. subdiviziunea rublei)", a tunat unul dintre suporterii echipei.

Reacția lui Fedoriv? "Mă rugam. Vă rog să nu amestecați sportul cu politica. Nu are legătură", a punctat apărătorul. 

Ultimul scandal de acest gen fusese iscat de croații Domagoj Vida și Ognjen Vukojevici, care au dedicat Ucrainei victoria contra Rusiei din sferturile de finală ale CM. 

Fedoriv era singurul non-rus din primul "11" al oaspeților. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
169959210415033
Adrian Dinu  •  22 August 2018, 06:32

Ucraina ar trebui sa vada ca insasi tara lor este formata din provincii furate statelor vecine (adevarat , cu implicarea Rusiei staliniste) , apoi sa se planga cu lacrimi "de crocodil" . Rusia si Ucraina pot sa se urasca reciproc , neinteresant ! Deocamdata , nu Ungaria ocupa abuziv teritorii romanesti , ci acest popor slav care au impanzit Europa cu comunismul lor bolnav , urmat dupa 89 de mafia neocomunista care conduce Romania si azi ! Oricum vestul Europei sunt interesati sa "protejeze" statele "est Europene" ( aflate defapt geografic in Europa Centrala) , la fel cum s-au gandit mafiotii de la putere de dupa 89 pana azi , sa protejeze interesele Romaniei pe plan extern ! Adica zero barat !

mioriticul
mioriticul  •  21 August 2018, 19:40
Postat de adi_stelistul pe 21 August 2018, 13:52

Fara indoiala au dreptate cei ce-l critica. Adica, OK, ai o problema cu Rusia (si ar fi destule, nu-i vorba), pai fii principial pana la capat si nu accepta contracte de acolo. Hai sa fim seriosi, isi spunea rugaciunea...

Pai el s-a dus acolo sa le beie berea si sa le fure votca. Nu pentru imn.

cneius
cneius  •  21 August 2018, 17:20

Intr-adevar are o pozitie de rugaciune! Ce vremuri mizerabile traim !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează