INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVENȚIE

Un patron de club s-a dat drept fan la radio, apoi a început să se laude: „De ce am făcut asta?”

Lotito a intrat în direct la radio
Lotito a intrat în direct la radio

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 19:48

Claudio Lotito (63 de ani), conducătorul lui Lazio, a intrat în direct la Radio Style Channel. S-a dat drept un fan al formației lui Ștefan Radu, apoi a recunoscut cine este și a vorbit despre proiectele de la club. 

Fotbaliștii din Serie A se pregătesc de reluarea antrenamentelor, iar cei ai lui Lazio sunt mai motivați ca niciodată. Formația din Capitală e la un punct în spatele liderului Juventus și speră să obțină al treilea titlu din istorie. Lotito e cel mai încrezător. 

Lotito schimbă aspectul lui Lazio

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de noi în această perioadă dificilă. Nu am stat degeaba. Am vrut ca fanii lui Lazio să se simtă mândri! Am remodelat împrejurimile bazei de pregătire, în centru va fi un text mare, luminat, cu titlul «SS. Lazio S.p.A. Training Center». Pe poartă vor apărea două aripi de vultur.

Un patron de club s-a dat drept fan la radio, apoi a început să se laude: „De ce am făcut asta?”
Claudio Lotito

Veți întreba de ce am făcut toate astea. E o diferență când un fotbalist ajunge și vede un perete urât sau când vede ceva pompos, important. Va realiza că a ajuns la un club mare, de tradiție. Vrem să fim primii la toate capitolele. Nu vreau să organizez doar prima echipă, ci întregul mecanism din jurul lui Lazio”, au fost cuvintele rostite de Lotito.

VIDEO / Nicio echipă din Liga 1 în preliminariile Champions League?! 

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia:

SERIE A. Adrian Mutu, în echipa-tip a Fiorentinei din acest secol

ITALIA. Christian Eriksen vorbește despre coșmarul izolării: închis două luni în cantonamentul lui Inter și prins de poliție fără declarație!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
3101575123247794
Alice Popa  •  11 Mai 2020, 21:24

Lotito a baut apa dupa Elena Udrea?! Care si ea a intrat la radio ca ... fana a Elenei Udrea!!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  11 Mai 2020, 20:44

Asa, si? Care e mare branza!!!?? Tromp se dadea ziarist in anii '80-'90 si intra la emisiuni si il lauda pe.... Tromp. Si, na! Acum a ajuns presedinte al Statelor Neunite ale Americii!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează