CAMPIONATE  ·  CRISTIANO RONALDO

Un portughez a avut cea mai proastă idee de marketing! Cum a încercat să facă bani din scandalul de viol în care e implicat Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 12:06

Un imigrant portughez din Worcester a vrut să facă o glumă pe seama scandalului de viol în care e implicat Cristiano Ronaldo, dar nu a reușit decât să provoace polemici în comunitatea britanică.

Jose Goncalves, proprietarul unei cafenele, a scos la vânzare biscuiții Ronaldo, de forma unui cuplu făcând sex. Mulți dintre clienții care i-au văzut în Hopmarket la raionul "Our Taste of Portugal" n-au gustat deloc gluma și l-au criticat pentru idee pe rețelele de socializare.

biscuiti1

biscuiti ronaldo

A retras biscuiții de pe piață

"Îmi pare rău dacă lumea s-a simțit rău din cauza mea, vreau să-mi cer scuze tuturor. Am făcut numai 30 de biscuiți, iar clienții și prietenii mei n-au luat-o în serios. N-am folosit cuvântul viol. Eu sunt homosexual și am fost abuzat în copilărie. Dacă există persoane care detestă să audă acel cuvânt, sigur sunt una dintre ele", a explicat Jose.

Lydia Johnson, coordonator al Glade Sexual Assault Referral Centre din Bransford, l-a atacat: "Violul și agresiunea sexuală nu-s subiecte de glumă. E dezamăgitor să vezi ce se întâmplă". Pe contul de Facebook al cafenelei, portughezul, care altfel îl simpatizează pe Cristiano, a anunțat retragerea biscuiților. 

Citește și: Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Portughezii au aflat cât ar putea dura procesul în care e acuzat de violScandal uriaș, ce a făcut public Cătălin Măruță despre Iulia Albu: „Pe soțul tău...„ Totul în direct, nu se putea tăia la montaj
Libertatea
Comentarii (1)
1roman  •  17 Octombrie 2018, 13:02

"Dacă există oameni care detestă să audă acel cuvânt, sigur sunt una dintre ele", a explicat Jose. Pe voi nu va zgârie la ureche?!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1