CAMPIONATE  ·  LIGUE 1

Un Tribunal din Paris a decis ce se întâmplă cu Ligue 1! Verdict împotriva lui Ciprian Tătărușanu

Lyon nu va juca în Europa în sezonul viitor
Lyon nu va juca în Europa în sezonul viitor

Articol de — Sambata, 23 Mai, 11:18

Lyon, Toulouse și Amiens au contestat în justiție decizia Ligii de a opri definitiv campionatul după ce Guvernul a interzis sportul în Franța până la 1 septembrie din cauza pandemiei de COVID-19. 

După procesul intentat de cele trei cluburi,  un judecător de la Tribunalul Administrativ din Paris a analizat cazul și nu le-a dat dreptate! Astfel că echipa lui Ciprian Tătărușanu, Lyon, rămâne în afara Europei, iar celelalte două cluburi vor retrograda în Ligue 2.

 

Pierd 900 de milioane!

PSG este confirmată campioană, în timp ce Lorient și Lens vor evolua din sezonul viitor în elita Hexagonului. „Tribunalul a considerat logic că decizia luată pe 30 aprilie poate fi schimbată doar de Consiliul de Stat", a anunțat într-un comunicat Liga franceză (LFP). 

Lyon și-a susținut poziția în fața instanței prin faptul că nu-și apără doar propriile interese, ci și pe ale întregului fotbal din țară, și că oprirea competiției va provoca o pierdere globală de circa 900 de milioane de euro. 

VIDEO Totul despre Bayern - Frankfurt, jocul principal de azi în Bundesliga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1