INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

ȘOC! Una dintre cele mai galonate echipe din Europa riscă retrogradarea » Care este motivul

Suporterii lui Olympiakos sunt unii dintre cei mai fanatici din Europa // Sursă foto: Getty
Suporterii lui Olympiakos sunt unii dintre cei mai fanatici din Europa // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 10:16

Olympiakos ar putea ajunge în liga a doua, patronul Evangelos Marinakis (52 de ani) fiind acuzat că a aranjat în 2015 un meci cu Atromitos.

Scandalurile din fotbalul grec se țin lanț. Cea mai galonată echipă e amenințată cu retrogradarea dacă se dovedește implicarea în blaturi. Olympiakos și președintele Vangelis Marinakis, care a și luat noul coronavuris în martie, sunt acuzați că ar fi influențat rezultatul meciului cu Atromitos din 2015. 

O investigație a federației de la Atena este în derulare, după ce un membru al Comisiei de Etică a depus o sesizare. Presa elenă susține că ar exista și probe importante dovedind corupția.

Amendă de 3 milioane?!

Proprietarul clubului riscă o suspendare pe viață în fotbal, iar Olympiakos o amendă de până la 3 milioane de euro, pe lângă sancțiunea sportivă. Ar fi cea mai gravă pedeapsă dictată în Grecia. Olympiakos era lider la suspendarea campionatului din cauza pandemiei, cu 14 puncte avans față de PAOK, penalizată pentru pentru acţionariat comun cu Xanthi. 

La acel meci anchetat de autoritățlle federale, a fost 2-1 acasă pentru Olympiakos, Atromitos terminând sezonul pe locul 5.

44 de titluride campioană a cucerit Olympiakos și 27 de Cupe plus patru Supercupe ale Greciei

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Sindicatul mondial al fotbaliștilor avertizează: „Efortul crește riscul de îmbolnăvire cu coronavirus!”

Gareth Bale refuză să plece de la Real Madrid » Galezul, mulțumit de salariul colosal pe care îl are pe „Bernabeu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează