INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA - MANCHESTER CITY 1-0

14 încercări pentru prima reușită în fața lui Pep. Unai Emery: „E parte a unui proces”

Unai Emery , Foto: Getty Images
Unai Emery , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 16:52 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 18:14

Victoria lui Aston Villa cu Manchester City, 1-0, a fost prima obținută de Unai Emery în fața lui Pep Guardiola. La a 14-a tentativă. El a dezvăluit că pregătește în mod special meciurile cu antrenorii mari.

Perseveranța a dat în cele din urmă rezultate. Nu mai puțin de 14 încercări i-au trebuit lui Unai Emery ca să-l bată în sfârșit pe Pep Guardiola!

Pep Guardiola, declarație bombastică: „Dacă fac asta acum, mă retrag imediat!”
ANGLIA
Pep Guardiola, declarație bombastică: „Dacă fac asta acum, mă retrag imediat!”

A reușit-o miercuri, cu Aston Villa: 1-0. Ba a trecut și-n fața lui, în clasament! Un prilej de mândrie pentru tehnicianul basc care a dezvăluit și secretul succesului. „Îmi place să pregătesc meciurile împotriva celor mai buni antrenori.

Iar când evoluezi la cel mai înalt nivel ai șansa asta. Să-l bat pe Guardiola în premieră e parte a unui proces pe care-l urmez ca antrenor”, a spus Emery.

Cifre neobișnuite pentru Pep Guardiola

Cifrele partidei sunt impresionante. City a avut doar două șuturi pe poartă în tot meciul. Neobișnuit, deoarece sunt cele mai puține pe care le-a făcut echipa lui Pep într-un meci din Premier League.

Această cifră bifată împotriva lui Aston Villa nu intră doar în istoria lui Manchester City. De fapt, nicio echipă pregătită de Pep Guardiola nu a terminat vreodată un meci de campionat cu un număr atât de mic de șuturi cadrate.

Aston Villa, la rându-i, a devenit miercuri echipa care a expediat cele mai multe șuturi împotriva echipei lui Guardiola, într-un meci de campionat: 22.

Pep Guardiola: „Trebuie să acceptăm și s-o recunoaștem când cealaltă echipă e mai bună”

De asemenea, nu i-a oferit lui City posibilitatea niciunui corner și a recuperat balonul de 13 ori în ultima treime a terenului . Însuși Pep a recunoscut: „Cei de la Villa sunt foarte puternici fizic și capabili să controleze jocul din multe privințe.

Acesta-i motivul pentru sunt unde sunt, joacă un fotbal de calitate pe care noi nu-l practicăm la ora actuală. Trebuie să acceptăm când cealaltă echipă e mai bună și s-o recunoaștem deschis”. z

Mai puteți citi:

Toni Kroos și „adversarul” din bucătărie. Cum s-a încheiat „meciul”

I-a ajuns! După eliminarea din Cupă, Bergodi s-a dus direct la Șucu și Angelescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  08 Decembrie 2023, 07:24

Bravo baieti! Echipa joaca bine si sper sa nu vanda multi jucatori si sa pateasca precum Leicester.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează