INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REIMS - PSG 0-2

FOTO Unicul Leo Messi! Gestul argentinianului face înconjurul Franței: cu cine s-a fotografiat după debutul în Ligue 1

Leo Messi / Sursă foto: Twitter @PSG
Leo Messi / Sursă foto: Twitter @PSG

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 08:33 / Actualizat luni, 30 august 2021 20:18

Leo Messi (34 de ani) a debutat duminică seara la PSG, argentinianul fiind trimis pe teren de Pochettino în minutul 66, în locul lui Neymar, în triumful cu Reims, 2-0. 

Dacă pe teren n-a impresionat în mod deosebit, argentinianul s-a remarcat printr-un gest făcut după fluierul final. La capătul celor 90 de minute, Predrag Rajkovic, portarul sârb din poarta lui Reims, l-a rugat pe Messi să facă o poză cu fiul său. 

„Magnet” pentru copiii din toată lumea, argentinianul nu l-a refuzat pe Rajkovic: Messi l-a luat în brațe pe tânărul său fan, în timp ce soția portarului a imortalizat momentul pe care micuțul nu-l va uita niciodată.

Unicul Leo Messi! Gestul argentinianului face înconjurul Franței: cu cine s-a fotografiat după debutul în Ligue 1
Messi, alături de tânărul său fan / Sursă foto: IG/rajkovic__ana

Lionel Messi a debutat în Reims - PSG

PSG a câștigat cu 2-0 meciul cu Reims, care a contat pentru etapa 4 din Ligue 1. A fost prima partidă a lui Lionel Messi în tricoul vicecampioanei Franței.

PSG a câștigat meciul de la Reims, dar nu fără emoții. Cu trioul Neymar - Mbappe - Di Maria în atac, parizienii au punctat pentru prima dată în minutul 16, prin Kylian Mbappe. Jucătorul curtat de Real Madrid a reluat cu capul o centrare foarte bună a lui Angel Di Maria, deblocând astfel tabela. Tot Kylian Mbappe a fost cel care a marcat și golul secund al partidei. 

La 3 minute după al doilea gol înscris de Mbappe, debutul lui Lionel Messi la PSG a fost consemnat. Argentinianul i-a luat locul pe teren prietenului Neymar, în minutul 66, dar a avut o evoluție ștearsă în cele aproximativ 30 de minute petrecute pe teren. Messi nu a strălucit în atac, cea mai importantă fază care l-a avut în prim-plan fiind cea în care un adversar, Munetsi, l-a tras de gât încercând să îl oprească! 

Lionel Messi a avut 26 de atingeri, 20 de pase reușite din 21 încercate și a pierdut mingea de două ori. În plan ofensiv nu a contat foarte mult, având 0 șuturi și 0 driblinguri conform statisticilor furnizat de Sofascore. După 4 etape, PSG are maximum de puncte în campionat, cu un golaveraj 12-5.

VIDEO Imagini cu Leo Messi la antrenamentele lui PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reims - PSG 0-2 » Kylian Mbappe aduce victoria parizienilor la debutul lui Lionel Messi pentru PSG

Ce revenire! După 4 luni pe tușă, Mihăilă s-a întors și a dat lovitura în minutul 90+7. Ce a făcut Man

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1398483176954444
Nicu Mirza  •  30 August 2021, 12:36

Messi a avut intotdeauna caracter si nu a fost niciodata arogant cum sunt multi dintre "marii " fotbalisti ! Cred ca la fel trebuie evidentiat Mane de la Liverpool care a donat o parte din castigul sau comunitatii locale din localitatea unde s-a nascut pentru proiecte de care beneficiaza toti localnicii .

103538191253799
Paco Raceanu  •  30 August 2021, 11:31

Da, un gest frumos! Dar Messi este un fotbalist, unul dintre cei mai mari din istorie, prin urmare asteptam o exprimare fotbalistica consistenta din partea lui, fie si la primul meci. O asteptam in continuare!

c23665
c23665  •  30 August 2021, 10:13

Gest normal din partea lui Messi! De aceea este si un gest frumos!!! Messi e foarte sensibil cand e vorba de copii. O face din suflet, nu pentru publicitate!!! Imi amintesc ca, vazand o poza cu un copil palestinian care si-a facut tricou dintr-o punga de plastic in dungi alb-albastre si a scris Messi si numarul 10 pe ea, l-a cautat si i-a trimis un set complet de echipament al lui!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează