INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO+VIDEO. Union Berlin - Bayern Munchen 1-1 » Surpriză în Bundesliga! Bavarezii, în pericol să piardă primul loc

Union Berlin - Bayern Munchen 1-1 // Imago&Getty +11   FOTO
Union Berlin - Bayern Munchen 1-1 // Imago&Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 22:26 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 23:00

Bayern Munchen a remizat în deplasarea de la Union Berlin, scor 1-1, într-o partidă contând pentru runda cu numărul 11 din Bundesliga.

Gazdele au deschis rapid scorul, iar din minutul 4 campioana se vedea condusă cu 0-1. Promel a reluat la lung, spectaculos, centrarea din corner trimisă de Trimmel.

Bavarezii au reușit să egaleze în repriza a doua. Coman a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a întors către Lewandowski la 10 metri, iar polonezul l-a bătut pe Luthe, cu un șut la semiînălțime.

Cu acest gol, golgeterul lui Bayern a ajuns la 28 de reușite în acest an numai în Bundesliga!

Bayern, pas greșit în Bundesliga

+7 FOTO

Astfel, trupa lui Flick a ajuns la două meciuri fără victorie în competiția internă. A fost egalată de Leipzig (locul doi) la 24 de puncte și poate fi depășită până la finalul rundei de Bayer Leverkusen, în cazul în care echipa de pe BayArena va câștiga duminică împotriva lui Hoffenheim.

Clasament Bundesliga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mesajele ironice ale lui Neymar, după ce s-au anunțat finaliștii „FIFA The Best 2000”

Curiosul obicei al celui mai tânăr antrenor din Ligă: „Ascult mereu imnul adversarilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dragdim
dragdim  •  13 Decembrie 2020, 04:12
Postat de pigforever2 pe 12 Decembrie 2020, 23:36

Ce pericol? Si anul trecut au avut o perioada slaba parca tot pe final de an, apoi au mers ceas pana la final. Bayern este un monstru si practica, probabil, cel mai placut fotbal al momentului. Placut si eficient.

Că adevărat ai grăit! SuperBayern!

2751039685184048
Mihai Guma  •  12 Decembrie 2020, 23:48

Exact asta era surpriza etapei ! Nici nu mai punem la socoteală că VfB Stutrgart( o nou promovată) a câștigat la dortmund cu 1-5

pigforever2
pigforever2  •  12 Decembrie 2020, 23:36

Ce pericol? Si anul trecut au avut o perioada slaba parca tot pe final de an, apoi au mers ceas pana la final. Bayern este un monstru si practica, probabil, cel mai placut fotbal al momentului. Placut si eficient.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează