INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNION BERLIN

UNION BERLIN // VIDEO Dirk Zingler, președintele lui Union Berlin, „surprins” de sărbătoarea promovării în toaletă, alături de soție :)

Fanii lui Union Berlin au pătruns pe teren după meciul ce le-a adus promovarea în Bundesliga
Fanii lui Union Berlin au pătruns pe teren după meciul ce le-a adus promovarea în Bundesliga

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2019 12:42

Dirk Zingler, președintele lui Union Berlin, n-a rezistat emoţiilor din finalul meciului cu Stuttgart (0-0 după 2-2 în tur), ce i-a adus echipa în premieră în Bundesliga în istoria de 113 ani a clubului. VfB a picat a doua oară în ultimele patru sezoane. 

Union Berlin a dat peste cap toate calculele şi a trecut de favorita din Bundesliga în returul barajului de luni. Din 2012, de când Fortuna Düsseldorf câştigase play-off-ul cu Hertha, nicio echipă din liga secundă nu mai reuşise performanţa promovării.

În plus, Union Berlin, echipa lui Urs Fischer, urcă în elita fotbalului german în premieră în istoria de 113 ani a clubului! După 2-2 la Stuttgart, Union a făcut o altă remiză cu VfB (0-0) pe teren propriu.

Fischer, baie cu bere

Emoţiile şi tensiunea au fost insuportabile şi pentru preşedintele Dirk Zingler. Oficialul de 54 de ani, aflat la şefia grupării din Capitală din 2004, a fugit la toaletă în prelungirile meciului, împreună cu soţia:

"Acolo ne-a prins ultimul fluier şi am sărbătorit la ieşire, aplaudând performanţa. De patru decenii aşteptam momentul de glorie şi acum am un sentiment ciudat, suprarealist. Nu-mi vine să cred! Dar meritam să promovăm". Fiesta berlineză a continuat şi pe gazon, împreună cu sute de fani în delir şi cu antrenorul elveţian îmbăiat cu bere.

"Sunt atât de mândru de echipa mea pentru cum s-a luptat", a zis golgeterul suedez Sebastian Andersson.

23.250.000 €este cota de piaţă a lotului lui Union Berlin. Cel mai valoros e atacantul din Guineea, Carlos Mané, 2,5 milioane. La Stuttgart, doar Pavard valorează 35 de milioane

Vezi și: Arestări în La Liga: mai mulți jucători și președintele unui club au fost reținuți pentru implicarea în meciuri trucate!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Mai 2019, 03:26

Si tot fiind pe subiectul asta ati fi putut sa spuneti ca mii de suporteri si-au suflecat manecile si au muncit in timpul lor liber la noul stadion, ca sa se poata incadra clubul in buget. Asta inseamna sa-ti iubesti echipa.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Mai 2019, 03:19

Union Berlin a mai fost in prima liga, si inainte de razboi cand avea alt nume (si echipa si prima liga), si dupa razboi in prima liga a Germaniei de Est. N-a fost in prima liga dupa unificare. Iar unificarea a fost acum 30 de ani nu acum 113 ani cum ziceti voi. Bundesliga a fost infiintata in 1963 in Germania de Vest, deci pana in 1990 nici n-a avut cum sa joace acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează