INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

United şi Arsenal pregătesc schimbul iernii în Premier League: Nani pentru Walcott!

Theo Walcott l-ar putea urma pe Van Persie la United.
Theo Walcott l-ar putea urma pe Van Persie la United.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 19:05

Theo Walcott (23 ani) şi Nani (26 ani) ar putea face schimb de echipe în această iarnă. Englezul e în ultimul an de contract şi nu mai vrea să îşi prelungească angajamentul. Portughezul nu se mai află în graţiile lui Sir Alex Ferguson.

Nani trece printr-o perioadă sumbră la United. Accidentat şi cu contractul care se apropie de scadenţă în 2014, portughezul ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru transferul lui Theo Walcott.

Adus în 2007 în schimbul a 16,8 milioane de euro, Nani avea un salariu săptămînal de 108.000 de euro la United. Pentru a-şi prelungi contractul, el a solicitat un venit săptămînal de 156.000 de euro. United l-a refuzat şi l-a pus pe "lista neagră".

În acest situaţie, Sir Alex Ferguson s-a orientat spre Theo Walcott, jucător care este mai tînăr, mai promiţător, dar are şi pretenţii salariale mai mici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
criticul89
criticul89  •  11 Decembrie 2012, 23:00

ca fan al lui arsenal, pot spune ca un schimb bun pt arsenal ! spun asta tinand cont de potentialul maxim al lui nani si nu de ceea ce a jucat sezonul asta; de altfel si walcott a jucat destul de putin pt arsenal; ambii au viteza, ambii sunt destul de absenti pe faza defensiva, nani are un sut mai bun dar walcott sta mai bine la centrari; plusul pe care il are nani si nu-l are walcott e tehnica ! nani sta MULT mai bn la tehnica decat walcott; pe englez nu l-am vazut vreodata dribland cu expectia ”da mingea pe lg juc si astfel sa-si puna viteza in valoare; gen: obafemi martens ! asadar, la potential maxim, nani este mai bun decat walcott !

lupopa
lupopa  •  11 Decembrie 2012, 22:43

is doar speculatii , sincer nu il vad unde poate juca walcott , nu poate sa ii scoata din echipa pe ronney sau rvp , iar pe flancuri nu poate juca pentru ca young si valencia fac faza defensiva 100% , pe cand walcott ii cam absent , de aia vor sa scape de nani , nu doar din cauza banilor cred eu

breky_tm
breky_tm  •  11 Decembrie 2012, 22:40
Postat de addy. pe 11 Decembrie 2012, 19:37

Cea mai mare greseala face Wenger daca il da pe Walcott la schimb cu Nani...Walcott este peste el...

cea mai mare greseala deja a facut-o Wenger respectiv Arsenal ca l-a cedat pe RVP la United...inca nu ma pot obijnuii sa il vad pe van Persie la United

Vezi toate comentariile (9)
Comentează