INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SHANGHAI SHENHUA

Unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului mărturiseşte: "Mă gîndesc la retragere!"

foto: Facebook
foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 12:14

Deşi are doar 33 de ani, vîrstă la care alţi fotbalişti încă strălucesc, unul dintre marii jucători pe care fotbalul i-a dat le-a mărturisit prietenilor, conform The Sun, că ar putea renunţa la fotbal.

Nicolas Anelka, atacantul lui Shanghai Shenhua, ar putea agăţa ghetele în cui. "Le sulk" (Supăratul), aşa cum este poreclit Anelka, este unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului, pentru serviciile acestuia, echipe precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Manchester City, Chelsea, Fenerbahce au plătit suma de aproximativ 150 de milioane de euro. La acest capitol, francezul este depăşit doar de Zlatan Ibrahimovici, suma totală cheltuită pentru achiziţionarea suedezului fiind de aproape 190 de milioane de euro.

În momentul de faţă, Nicolas Anelka se antrenează alături de PSG, iar cîteva echipe din Premier League, precum QPR sau West Ham şi-au arătat interesul pentru francez.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Ianuarie 2013, 16:48

Il ia ciobanul puscarias ca este gratis ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează