INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

UPDATE Primii jucători pozitiv în Spania » Ezequiel Garay și alți patru de la Valencia au COVID-19

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 13:40

Ezequiel Garay, fundașul central argentinian în vârstă de 33 de ani, a anunțat pe Instagram: „Evident, 2020 nu a început bine pentru mine. Am coronavirus”.

UPDATE 16:15

Pe lângă Garay, alți patru oameni de la Valencia au fost depistați cu coronavirus: jucatorii Eliaquim Mangala și Jose Gayà și Camarasa și Juan Aliaga, care fac parte din staff.

Și brazilianul Jonathas, atacatul lui Elche, suferă de COVID-19.

Știrea inițială:

Din Top 5 Europa, numai Spania și Franța scăpaseră până acum. La Liga și Ligue 1 nu aveau niciun jucător infectat. Italia era cea mai lovită, cu zece fotbaliști, dar erau cazuri și în Germania, și în Anglia. Între timp, a rămas doar elita Hexagonului neatinsă.

Primul nume din LaLiga este Ezequiel Garay. Fundașul central argentinian al Valenciei, în vârstă de 33 de ani, a făcut el publică această informație pe pagina de Instagram. „Evident, 2020 nu a început bine pentru mine. Am coronavirus", le-a scris Garay celor 544.000 de fani. 

Mă simt bine și tot ce pot face este să ascult și să respect sfaturile autorităților medicale. Stau izolat, acasă"

Campania GSP #vafibine:

Citește și:

Coronavirusul lovește din nou în Serie A » Alte 3 cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, fost jucător la AC Milan, depistat pozitiv

EXCLUSIV Riccardo Piscitelli, portarul italian al lui Dinamo, detalii despre situația din Italia: „Nu am mai întâlnit asta în viața noastră” + cum e la Dinamo

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează