INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

UPDATE Returul finalei de Copa Libertadores a fost programat în Europa, pe un stadion LEGENDAR! River Plate face însă apel la această decizie

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 20:54

River Plate a anunțat printr-un comunicat oficial că va face apel la decizia de a juca la Madrid finala Copa Libertadores cu Boca, 2-2 în tur. De asemenea, argentinienii vor contesta sancțiunea de două meciuri fără spectatori în această competiție și amenda primită.

UPDATE, VINERI 30 NOIEMBRIE, ORA 10:50

ȘTIREA INIȚIALĂ, JOI, 29 NOIEMBRIE, ORA 21:00

Nu este Genova, Asuncion, Miami, nici Doha, care oferise 14 milioane de euro pentru a organiza returului finalei Copei Libertadores în Qatar.

Superclasico River Plate - Boca Juniors (în tur 2-2), amânat de sâmbăta trecută din cauza atacului barbar asupra autocarului oaspeților, se va juca la Madrid pe " Santiago Bernabeu", pe 9 decembrie, la ora 21:30.

Arena din capitala Spaniei a fost preferată de FIFA și de Conmebol, federația spaniolă și Real (are meci la Huesca) dându-și acordul. 

Genova (Italia), Asunsion (Paraguay), Miami (SUA) sau Doha (Qatar) au fost variantele care s-au vehiculat până acum. În tur s-a terminat 2-2. Și acel meci a fost reprogramat, însă nu din cauza incidentelor, ci din cauza ploii.

Citește și:

"Au câștigat. M-au ucis, iar un om mort nu mai poate sta în tribune" » Un fan al lui River Plate, scrisoare emoționantă după incidentele din Buenos Aires

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Noiembrie 2018, 21:13

evadarea din salbaticie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează