INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // "Au câștigat. M-au ucis, iar un om mort nu mai poate sta în tribune" » Un fan al lui River Plate, scrisoare emoționantă după incidentele din Buenos Aires

Gabriel, în centrul imaginii FOTO: Facebook
Gabriel, în centrul imaginii FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 20:56

Gabriel Hugo Lanza, un fan al celor de la River Plate, a cucerit internetul cu o scrisoare adresată celor care au deturnat returul finalei Cupei Libertadores contra Bocăi Juniors.

  • Returul finalei Cupei Libertadores se va disputa cel mai probabil pe 8 sau 9 decembrie, la Asuncion, capitala Paraguayului. 

Postarea lui Gabriel, intitulată "Cronica unei morți anunțate" a fost distribuită de peste 64.000 de persoane. Textul poate fi citit mai jos. 

"Cronica unei morți anunțate"

"Da, ne-au ucis. Ne-au ucis fotbalul, ne-au ucis toate visele. Ne-au luat bucuria și iluziile. Huliganii au trimufat. Eu am cedat. Nu mai pot. Țara asta este nenorocită. Policitienii de aici sunt niște ticăloși. Fanaticii din tribune sunt niște nemernici.

Domnilor, ei au câștigat. Mi-au luat fotbalul, m-au făcut să icnesc de durere și să promit că nu voi mai călca pe un stadion. M-au ucis, iar un om mort nu mai poate sta în tribune. Mi-au făcut copiii să plângă, iar asta nu le-o voi ierta vreodată. Toți ticăloșii corupți care ne-au făcut asta, niciunul nu va fi iertat.

Știau traseul autocarului. Credeți că incidentele au fost întâmplătoare? Nicio ființă din lumea asta nu merită să fie tratată cu un asemenea barbarism. Domnilor, ticăloșii au câștigat această cupă. Sau au pierdut-o.

Cu inima cât un purice spun astăzi că renunț la marea mea pasiune. Poate unica. Tuturor politicienilor, dar mai ales președintelui lui River Plate, îi transmit că am fost ucis și că nu îi voi ierta niciodată".

VEZI ȘI: 

  Șoferul de la Boca Juniors povestește clipe de groază: "Am fost lovit cu o sticlă și am leșinat. Vicepreședintele a apucat volanul. Îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close