INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

UPDATE VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, condamnat la închisoare! A primit o amendă uriașă + prima reacție

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez  la tribunal în Madrid // FOTO: Reuters +12   FOTO
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la tribunal în Madrid // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 12:02

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a primit 23 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 18,8 milioane de euro. 

A doua zi după victoria lui Juventus cu Chievo, 3-0, Cristiano Ronaldo s-a prezentat la ora 09:37, ora Spaniei, în fața procurorilor la Madrid, pentru a-şi primi condamnarea în procesul de evaziune fiscală în care a admis că e vinovat. 

Ronaldo a părut foarte zâmbitor la intrarea în tribunal. A fost îmbrăcat foarte elegant, în negru, și a purtat ochelari de soare. Presa din Spania scrie că portughezului i-a fost refuzată cererea de a intra prin garaj și a trebuit să dea ochii cu presa. 

Aşteptat de o sută de ziarişti şi multe televiziuni din toată lumea, Cristiano a fost escortat de poliție şi însoțit de iubita sa Georgina Rodriguez şi de avocatul José Antonio Choclan.

 

Portughezul se înțelesese deja cu fiscul spaniol plătind 13,6 milioane de euro în august şi acceptase pedeapsa cerută de 23 de luni de închisoare cu suspendare. Rămâne să achite diferența de 5,2 milioane pentru a închide dosarele în care CR7 a fost acuzat că şi-a ascuns în paradisuri fiscale banii câştigați din drepturi de imagine la Real Madrid în perioada 2011-2014. 

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, cea mai tristă zi din an! A ratat un penalty în fața portarului căruia i-a fracturat nasul în tur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
871860592867161
Alex Iacobi  •  23 Ianuarie 2019, 00:50

Pacat ca numai cei legati la cap au pareri. From New York I see the injustice done to this super player because is paid amounts of money he deserves but the mediocrities at all levels likes to see him suffer. There are accountants making the taxes not him as an individual - he is a huge business the whole year with money coming from different sources , the accountants should be responsible for any error not him as the co-signer of the taxation documents. Think business not vinzatori de seminte la colt de strada. Good luck

10153836040333310
Blonder DC  •  22 Ianuarie 2019, 22:31

Unde vedeti voi eleganta in tinuta lui Ronaldo? Arata imbracat ca un cocalar de Dorobanti iesit la agatat pe faleza.Pantalonii si pantofii...sunt "culmea elegantei"...ce mai tura vura!

1489952144382648
Petre Teodor  •  22 Ianuarie 2019, 15:12

nu inteleg ce inseamna 23 luni inchisoare cu suspendare...oricum a plecat din Spania, nu vad ce ilegalitati ar mai putea comite pe teritoriul acestei tari. o dovada in plus ca astia cu bani nu fac puscarie. Problema cu legea si justitia este ca acest om nu a gresit o data ci in fiecare zi timp de aproximati 4 ani !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează