INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZVAN A LUAT CUPA CAMPIONILOR ASIEI!

URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL 0-2 // Mihai Stoica, mesaj pentru Răzvan Lucescu după triumful memorabil din Asia: „Antrenorul anului! Mare realizare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 17:31

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, n-a rămas nepăsător în fața performanței deosebite a lui Răzvan Lucescu, care, alături de Al Hilal, a câștigat azi finala Ligii Campionilor Asiiei în fața japonezilor de la Urawa Red Diamonds, scor 3-0 la general (1-0 în tur, 2-0 în retur).

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la finala Champions League Asia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

La scurt timp după încheierea finalei, oficialul roș-albaștrilor a lăudat performanța lui Răzvan Lucescu prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram:

„Mare realizare! Antrenorul anului! Felicitări”, a fost reacția lui MM, care a publicat și o fotografie în care era însoțit de Răzvan Lucescu într-un cantonament din trecut al FCSB-ului. 

URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL 0-2 // Mihai Stoica, mesaj pentru Răzvan Lucescu după triumful memorabil din Asia: „Antrenorul anului! Mare realizare”

Urmează Campionatul Mondial al Cluburilor

Pentru Al Hilal și Răzvan Lucescu urmează participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfășura în Doha, Qatar, în perioada 11-22 decembrie. Al Hilal este deja în sferturi, urmând a se duela cu tunisienii de la Esperance de Tunis. Meciul ar urma să se dispute pe 14 decembrie. 

Dacă trece de formația din Tunisia, Al Hilal se va duela în semifinale, pe 17 decembrie, cu Flamengo, proaspăta câștigătoare a Copei Libertadores. (Detalii AICI)  

+10 FOTO

Vezi și: 

Corespondență GSP din Japonia / VIDEO + FOTO Bafetimbi Gomis e la picioarele lui Răzvan Lucescu: „Vreau să spun ceva referitor la antrenorul nostru în fața tuturor”

Ce urmează pentru Răzvan Lucescu și Al Hilal: posibile meciuri cu Flamengo și Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
miguel_delpiero
miguel_delpiero  •  25 Noiembrie 2019, 09:22

MM ,***chiripir!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pma77
pma77  •  24 Noiembrie 2019, 18:44
Postat de energydrik pe 24 Noiembrie 2019, 18:22

Tinand cont ca Mieme-parnae sare gardu cand aude de Sumudica, a inceput sa il propuna pe Ali Baba sa iasa antrenorul anului. Din punctul meu de vedere, ca antrenor al anului 2019 pot fi propusi doar Sumudica - Boloni, antrenori cu rezultate bune in campionate de top 10 si Petrescu pentru rezultatele bune in cupele europene. Instinctul meu, ar fi sa il aleg pe Petrescu, mai ales ca duce echipa in primavara EL... mi se pare mult mai grea misiunea lui decat a avut Sumi sau Boloni.

Antrenorii pe care i-ai enumerat deocamdata nu au castigat nimic iar de Sumudica ce sa mai zic ca e pe locul 10 in Turcia.

caoradea
caoradea  •  24 Noiembrie 2019, 18:41

Si pe cine il intefeseaza ce zice *** ??? Mare priceput la furt, la inselaciune, la comportament de mahala. Cam atat. Nu inteleg de ce GSP il urmareste pe acest personaj dubios, chiar nu inteleg. Daca fa eti rating cu *** si Becali, sunteti ce sunteti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează