INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL

Urawa Red Diamonds - Al Hilal // Răzvan Lucescu, optimist la conferința de presă: „Vrem să depăşim toate obstacolele şi să ne îndeplinim visul!"

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 12:59

Răzvan Lucescu (50 de ani) a fost optimist la conferinţa de presă premergătoare returului din finala Ligii Campionilor cu Urawa: „Vom juca finala cu toată responsabilitatea, toţi jucătorii mei sunt pregătiţi pentru marea provocare şi ne vom adapta la vremea ploioasă".

  • Urawa Red Diamonds - Al Hilal se joacă duminică, de la ora 12:00. Partida va fi liveSCORE pe GSP.RO. În tur, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu scorul de 1-0.

Cu 24 de ore înaintea jocului decisiv care l-ar putea încununa campion al Asiei, Răzvan Lucescu s-a arătat încrezător pentru returul finalei Ligii din Japonia.

Ne aşteaptă un meci important şi avem o dorinţă uriaşă de a câştiga trofeul, după prima manşă bună făcută acasă, în care puteam termina cu 2-0, dacă nu ni se anula un gol valabil. 

Vom aborda returul cu toată responsabilitatea, iar toţi jucătorii mei sunt pregătiţi pentru marea provocare. Vremea ploioasă va influenţa partida, însă terenul arată bine şi ne vom adapta, depăşind cu spirit şi cu entuziasm toate obstacolele, pentru a ne îndeplini visul!", a declarat azi antrenorul român al lui Al Hilal.

Trofeu aşteptat din 2000

După 19 ani, de la performanța lui Anghel Iordănescu, Al Hilal ar putea cuceri încă o dată cel mai important trofeu continental. De atunci, din 2000, echipa saudită a mai fost de două ori în finală.

Ambele pierdute, nicio victorie în două manșe tur-retur. În urmă cu două săptămâni, la Riad, formaţia lui Răzvan a învins cu 1-0.

VEZI ȘI:

Răzvan Lucescu vrea să-i surprindă tactic pe niponi » Cum vrea să câștige Liga Campionilor Asiei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează