INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

Jonathas, uriașul de 1.92m din Spania, povestește cum a fost îngenuncheat de coronavirus: „Aproape că am leșinat la duș, niciodată n-am avut asemenea dureri”

Jonathas, într-un duel cu Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images +30   FOTO
Jonathas, într-un duel cu Lionel Messi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 09:01

COVID-19. Jonathas de Jesus (31 de ani), atacantul lui Elche, o divizionară secundă din Spania, a povestit cu lux de amănunte simptomele îngrozitoare pe care le-a experimentat după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. 

Jucător extrem de puternic, cu o înălțime de 1.92m și o greutate de 85 kilograme, fotbalistul a povestit cum pur și simplu a fost îngenuncheat de deosebit de periculosul virus. 

„Acum mă simt bine, mi-am revenit complet, dar nu știu cum am reușit să trec peste acest virus. Totul a început într-o zi când nu m-am simțit foarte bine, apoi am avut febră. A urmat o durere de cap extrem de puternică, dar nu m-am gândit că aș putea avea coronavirus. 

Medicul de la club mi-a sugerat să mă testez pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Nu mai puteam să mă antrenez nici măcar acasă, eram foarte slăbit. Într-o zi, aproape că am leșinat în duș. Niciodată nu am avut dureri atât de puternice.

De câte zile, am început să mă antrenez în casă, abia aștept să revin pe teren. Am învățat că nu putem subestima coronavirusul. Sănătatea noastră trebuie să fie pe primul plan, așa că haideți să respectăm toate regulile impuse de autorități”, a declarat Jonathas, potrivit portalului football-italia.net.

VIDEO. Conferință de presă Klaus Iohannis: „Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

FOTO. COVID-19 a schimbat definitiv lumea: cadre surprinse pe mapamond:

+26 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Washington Post: oficiali din Departamentul de Stat american avertizau din 2018 că se făceau experimente riscante cu lilieci în Wuhan

CORONAVIRUS. Cine e omul care a câștigat 24 de miliarde de dolari pe fondul pandemiei de COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează