INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ursea, încântat de victoria de la Rennes. Explicaţiile succesului

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2021 13:09 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 13:21

Antrenorul român Adrian Ursea rămâne prudent după acest 2-1 obţinut de Nice în meciul cu Rennes: „Sunt destul de mulțumit de rezultat, am arătat ca o echipă, dar nu este decât o etapă”. Daniliuc a marcat golul decisiv.

După trei eșecuri consecutive, Nice s-a scos în deplasare, pe terenul unei echipe într-o mai mare criză, 2-1 cu Rennes. Al doilea succes „afară” în 2021 în Ligue 1 pentru Adrian Ursea, după 1-0 la Lens, l-a urcat pe locul 12, la nouă puncte deasupra zonei retrogradării cu 11 etape rămase de jucat. „Antrenorul român a fost încântat că planul său a funcționat”, a remarcat cotidianul L'Equipe.

Adrian Ursea: „Nu ne-am panicat”

Ursea rămâne însă precaut: "Am intrat foarte bine în meci și au fost 30 de minute de foarte bună calitate atât ofensiv, cât și defensiv. Am pus probleme celor de la Rennes, toate eforturile noastre au fost încununate de succes. Și mă declar destul de mulțumit, pentru că din decembrie am făcut unele ajustări. Am știut ce-am vrut și nu ne-am panicat. Dar nu am trecut decât de o nouă etapă, suntem departe de a scăpa de amenințarea retrogradării și discursul meu nu se va schimba". 

A marcat Daniliuc

Golul decisiv a fost reușit de Flavius Daniliuc, austriacul de origine română marcând prima oară pentru echipa franceză, la întâia sa titulatizare după aproape o lună. Celălalt a fost un autogol. 

5victorii, trei egaluri și 10 înfrângeri a înregistrat Adrian Ursea de când a devenit principal la Nice

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Ziua decisivă la Barcelona! Leo Messi ia o hotărâre capitală: „Totul depinde de asta”

Încăierare între LeBron James și Zlatan Ibrahimovic: „Nu îmi zici mie să tac, ai greșit persoana!”

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează