INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ziua decisivă la Barcelona! Leo Messi ia o hotărâre capitală: „Totul depinde de asta”

Alegerile prezidențiale de duminica viitoare de la Barcelona vor decide în bună măsură viitorul lui Leo Messi
Alegerile prezidențiale de duminica viitoare de la Barcelona vor decide în bună măsură viitorul lui Leo Messi

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2021 11:27 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 11:37

Alegerile prezidențiale de duminica viitoare de la Barcelona vor decide în bună măsură viitorul lui Leo Messi (33 de ani) pe Camp Nou. „Proiectul sportiv, nu banii, reprezintă factorul primordial”, anunță Marca.

Mai sunt numai opt zile până la scrutinul pentru alegerea noului președinte al Barcelonei și toată suflarea blaugrana se întreabă cum poate influența rezultatul votului viitorul lui Leo Messi. Dacă până la demiterea lui Bartomeu, lucrurile păreau clare, argentinianul anunțând încă din vară prin celebrul birofax că vrea să plece, situația s-a schimbat între timp și „ușa rămâne deschisă pentru argentinianul de 33 de ani", cum a anunțat Marca analizând scenariul negocierilor care vor urma.

Leo Messi ia în calcul să rămână la Barcelona

Totul depinde de ce ofertă îi va face noul președinte, desemnat dintre cei trei candidați. Messi își dorește un proiect sportiv competitiv, care să-i permită să se lupte pentru câștigarea de trofee. iar banii nu vor fi o problemă pentru el dacă va decide să semneze prelungirea acordului scadent în iunie. Niciodată nu a condiționat rămânerea de bani și nici nu a pus multe clauze. Leo e mult mai deschis acum ideii de a continua, dar surse apropiate căpitanului catalan susțin că nu a luat încă o hotărâre și n-a făcut vreun comentariu legat de zvonurile insistente ale mutării sale la PSG. Nici Leo, nici tatăl său, Jorge, nu au avut contacte cu alte cluburi în ultima vreme", explică ziarul citat.

Laporta, Font și Freixa în cursă pentru șefia Barcelonei

Dintre cei nouă candidați înscriși în cursă au rămas doar trei, validați, Joan Laporta, Victor Font, și Toni Freixa, care au reușit să adune numărul minim de semnături pentru a participa la alegeri.

Cele mai frumoase 3 goluri reușite de Barcelona contra lui Cadiz

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, analizat de un fost internațional: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Eric Bicfalvi dezvăluie cine l-a ajutat să ajungă la națională și marele transfer ratat în carieră

Playtech: Bianca Drăgușanu, jignită în ultimul hal de Alex Bodi: ‘Prostituată și psihopată’


Comentarii (2)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  27 Februarie 2021, 23:18
Postat de realcf pe 27 Februarie 2021, 15:46

Ce atata tam tam ca mere messi ca ramane messi! Cine dracu il mai cumpara la 34 de ani? Si la cum joaca in ultimul timp...

Te-a facut Messi sa plangi de multe ori?

realcf
realcf  •  27 Februarie 2021, 15:46

Ce atata tam tam ca mere messi ca ramane messi! Cine dracu il mai cumpara la 34 de ani? Si la cum joaca in ultimul timp...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează