INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

Luis Suarez își cere scuze pentru „grătarul” de la națională » A fost focar la uruguayeni: 16 infectați

Luis Suarez își cere scuze pentru „grătarul” de la națională
Luis Suarez își cere scuze pentru „grătarul” de la națională

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 15:33 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 15:34

Poza cu jucătorii celești la grătar a făcut înconjurul lumii. Nouă uruguayeni care stăteau unii lângă alții. Niciunul nu avea mască. ”Am avut ghinion ca unul dintre băieți să fie infectat”, a declarat atacantul lui Atlético

Încă din momentul în care poza a apărut pe rețelele de socializare, în toată lumea, se aștepta acest rezultat. Nouă jucători uruguayeni în jurul unui grătar. Stăteau lipiți unii de alții și niciunul nu purta mască de protecție.

La sfârșitul cantonamentului naționalei celeste pentru meciurile din preliminariile CM 2022, s-a dat alarma. A fost focar de coronavirus. Nu mai puțin de 16 internaționali erau infectați. Inclusiv Luis Suárez și Diego Godin.

"Recunoaștem că am greșit. Ne cerem scuze", a declarat atacantul lui Atlético în timpul emisiunii Punto Penal, la televiziunea uruguayană Canal 10. Dar susține că "focarul nu a pornit de la acea fotografie. S-a întâmplat sâmbătă seară, în aer liber. Eram toți acolo și nu stăteam unii lângă alții. Asta s-a întâmplat doar o secundă, la poză. Am avut ghinion ca unul dintre băieți să fie infectat. Dacă se va hotărî să fim amendați, vom accepta decizia".

Șocant: Doi jucători din Premier League amenințați cu moartea!

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează