INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Uși închise pentru Ianis Hagi la Lazio? Italienii negociază cu Salzburg pentru alt mijlocaș

Lazio: Jurnalistul celor de la Calciomercato, Daniele Longo, anunță că Lazio a început negocierile pentru transferul internaționalului maghiar Dominik Szoboszlai, în prezent sub contract cu Red Bull Salzburg.
Lazio: Jurnalistul celor de la Calciomercato, Daniele Longo, anunță că Lazio a început negocierile pentru transferul internaționalului maghiar Dominik Szoboszlai, în prezent sub contract cu Red Bull Salzburg.

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 12:23

Calciomercato anunță că Lazio a început negocierile pentru Dominik Szoboszlai, în prezent sub contract cu Red Bull Salzburg. Transferul internaționalului maghiar ar putea bloca mutarea lui Ianis Hagi, mijlocaș împrumutat de Genk la Rangers

Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio, l-a contactat pe impresarul lui Szoboszlai pentru a discuta detaliile transferului. Milan este și ea interesată de internaționalul maghiar. Pe lista lui Lazio se află și Ianis Hagi, însă existe riscul ca mutarea să pice, dacă transferul maghiarului se concretizează.

Szoboszlai, unul dintre cei mai promițători puști din lume

În urmă cu doi ani, mijlocașul ofensiv dorit de Lazio a fost numit de cei de la The Guardian printre ”cei mai buni jucători de 17 ani din lume”, iar acum un an, publicația Goal.com l-a desemnat printre cei mai promițători 50 de fotbaliști tineri din lume. La vârsta de 16 ani a semnat cu Red Bull Salzburg și a fost apoi împrumutat la Liefering, în liga a doua austriaca. 

Din ianuarie 2018 s-a alăturat seniorilor lui Salzburg, cu care a câștigat titlul în ultimele două sezoane și ultima ediție a Cupei Austriei. A adunat 8 meciuri în Europa League și Champions League și a debutat la echipa națională a Ungariei în luna martie a anului trecut, în preliminariile pentru Euro 2020. În total, Dominik Szoboszlai are 8 prezențe la prima reprezentativă.

5 goluriîn 34 de meciuri a marcat Szoboszlai la Salzburg

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Ladislau Boloni înlocuit de un nume mare la Antwerp! În 2008, rolurile erau inversate la Standard Liege

Răzvan Lucescu și-a luat gândul de la Radamel Falcao » Ce superatacant a anunțat că semnează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lake1001
lake1001  •  19 Aprilie 2020, 17:42

Paşte Fericit GSP !!! Sănătate si multe reportaje . Lumina Domnului să aibă grijă de voi şi să vă îndrume pe calea cea buna în fiecare zi! Mulţumim.

lake1001
lake1001  •  19 Aprilie 2020, 17:39
Postat de dubluv pe 19 Aprilie 2020, 15:30

doar GSP l-a vazut pe Ianis la Lazio.

La FC Lazio Ovidiu . Ăsta e paralel cu fotbalul de clasă. Este jucator de liga 2. Din păcate o sa fie pus Capitanul la Naţionala mare...că plezneşte nea Regele.

dubluv
dubluv  •  19 Aprilie 2020, 15:30

doar GSP l-a vazut pe Ianis la Lazio.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează