INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VALENCIA - BARCELONA 2-0 // VIDEO Catalanii suferă în mandatul lui Quique Setién: „N-am înțeles ce vrea de la noi”

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 14:09

Sergio Busquets a făcut autocritica în numele Barcelonei, după 0-2 la Valencia: „Nu sunt multe schimbări, dar nu le aplicăm în teren. În fotbal contează golurile şi nouă ne lipseşte şi Suarez”.

„Sunt lucruri pe care noi nu le-am înțeles foarte bine, iar Valencia a obținut un avantaj prin greșelile noastre”. Declaraţia lui Quique Setién, după prima sa înfrângere pe banca Barcelonei, 0-2 pe Mestalla, spune destule despre criza blaugrana, nerezolvată deloc prin demiterea lui Valverde. Mai mult, acum campioana suferă în tranziţia de bancă, iar Sergio Busquets a recunoscut autocritic: „Trebuie să ne adaptăm la Setién şi la stafful tehnic. Nu sunt multe schimbări, dar nu le aplicăm în teren aşa cum ni se cere. În fotbal contează golurile şi nouă ne lipseşte foarte mult Suarez, accidentat, chiar dacă avem variante care să joace ca vârf improvizat”.

Revoltă pentru Rodrigo!

Absenţa uruguayanului face ca transferul unui atacant de careu să devină stringent, principala ţintă fiind un adversar de la Valencia: Rodrigo, intrat în repriza secundă, în locul lui Gameiro. Colegii săi se revoltă însă şi nu acceptă intenţia patronului Peter Lim de a-l ceda! "Nu înţeleg de ce ar trebui să îl vindem cu câteva zile înaintea închiderii mercato, pentru că nu avem altul mai bun ca el în faţă!", a spus căpitanul José Luis Gayá. Brazilianul de 28 de ani n-a marcat decât două goluri în 18 jocuri de campionat, având două reuşite în Ligă. 

"Nu e o problemă de atitudine. Nu am stat foarte bine la poziționare, nu am înțeles anumite lucruri. Am dat o grămadă de pase fără sens şi n-am găsit soluții de a ajunge la poarta adversă"
Quique Setién, antrenor Barcelona

867 de pasea avut Barcelona (față de 296 ale Valenciei) și 74% posesie, fără a controla însă deloc meciul

11 șuturia trimis Messi la poarta Valenciei, fără gol, egalându-și recordul din decembrie 2017 cu Deportivo

14 meciuriera seria pozitivă a Barçei cu Valencia în LaLiga pe Mestalla, 5 victorii și 9 remize, ruptă sâmbătă

Citește și:

S-a stins „Omul Şarpe”! Rob Rensenbrink, al treilea mare fotbalist al Olandei lui Cruyff, a decedat la 72 de ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
toss
toss  •  26 Ianuarie 2020, 19:44

Tipic pentru Barca: -jocul cu spatele la poarta adversa -pase peste pase -e surprinsa la faze fixe, de parca ar vrea ca adversarul sa astepte pana ajunge Busquets si Semedo in careu. Golul 2 cu Valencia a fost luat fix pe acest motiv, aut si pasa in stanga de unde lipsea Semedo care era cu vaca in fata -nimeni nu isi asuma sa traga la poarta cat timp e Messi in teren -actiune pe mijloc cu posibil dribling si apoi sut...dar nu...stai sa deschidem in stanga sau dreapta de unde se centreaza si apoi mai vedem ce se intampla - Ansu Fati nu are ce cauta din primul minut

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Ianuarie 2020, 15:50

felicitari valencia

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Ianuarie 2020, 15:50

sa jucati fotbal petardelor asta vrea de la voi vedetele lu peste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează