INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VALENCIA - REAL MADRID 4-1 » Real Madrid, răpusă de Carlos Soler și VAR!

Valencia - Real Madrid 4-1 // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Valencia - Real Madrid 4-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 18:04 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 10:58

Real Madrid a suferit o înfrângere usturătoare pe „Mestalla”, scor 1-4 cu Valencia, într-un meci care a adus o premieră în istoria fotbalului spaniol: pentru prima dată, s-au acordat 3 penalty-uri într-un meci împotriva echipei din capitală!

Rezultatele etapei #9 din La Liga

„Albii” au început meciul foarte bine și au reușit să deschidă scorul în minutul 23, prin Karim Benzema. Atacantul francez a șutat puternic de la marginea careului de 16 metri, iar lovitura sa l-a lăsat fără replică pe Domenech.

A urmat un adevărat spectacol. Tandemul Carlos Soler - VAR, cu puțin ajutor tocmai de la Raphael Varane, au îngenuncheat-o pe Real Madrid.

Oaspeții au egalat după o fază confuză. Primul penalty al „liliecilor” a fost executat de Carlos Soler în minutul 30. Courtois a apărat, mingea a revenit la Soler, care a șutat în bară. Din bară, balonul a ricoșat la Musah, care a introdus mingea în poartă, dar golul a fost în cele din urmă anulat, pentru că Musah intrase în careu înainte de executarea penalty-ului. Lovitura de la 11 metri a fost repetată, iar Soler a înscris.

Valencia - Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Valencia - Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Valencia - Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Valencia - Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Valencia - Real Madrid. foto: Guliver/Getty Images
+8 FOTO
  • Sursă foto: Guliver/Getty Images

Înainte de pauză, Valencia și-a mărit avantajul, cu ajutorul unui adversar. Raphael Varane pare a fi ghinionistul de serviciu al trupei lui Zidane, după un nou autogol.

Carlos Soler, hat-trick din penalty în Valencia - Real Madrid!

În partea a doua, același Soler a ieșit la rampă și a mai înscris de două ori, ambele goluri venind de la punctul cu VAR! Primul în minutul 54, după un fault al lui Marcelo la Maxi Gomez, iar al doilea 7 minute mai târziu, după ce Ramos a comis un henț inexplicabil. La aceste două execuții, Soler a schimbat partea, optând să șuteze în partea stângă a porții, față de primele două execuții, când a plasat mingea în dreapta.

Interesant este faptul că Thibaut Courtois, portarul „albilor”, a ghicit colțul de fiecare dată, dar execuțiile lui Soler l-au bătut!

După acest meci, care a adus a doua înfrângerea a madrilenilor în acest sezon de La Liga, echipa lui Zidane rămâne pe locul 4, cu 16 puncte, la 4 lungimi în spatele liderului Real Sociedad, iar Valencia urcă pe 9, cu 11 puncte.

Valencia - Real Madrid 4-1

Valencia - Real Madrid, echipe de start:

Valencia: Domenech - Wass, Gabriel, Guillamon, Gaya - Musah, Soler, Racic, Cheryshev - Lee, Gomez
Rezerve: Rivero, Blanco, Gameiro, Guedes, Koindredi, Lato, Mangala, Jason, Sobrino, Vallejo
Antrenor: Javi Gracia

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Valverde, Isco - Asensio, Benzema, Vinicius
Rezerve: Lunin, Altube, Kroos, Jovic, Odegaard, Mendy, Mariano, Rodrygo, Santos
Antrenor: Zinedine Zidane

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, introdus în minutul 69 al unui meci incredibil! Cât s-a terminat Rangers - Hamilton

Doi doctori catalani analizează accidentarea gravă lui Ansu Fati. Ce trebuie făcut și cât stă!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  09 Noiembrie 2020, 04:06

Pentru a nu rata și sezonul asta, Realul trebuie sa îi dea afara instantaneu pe Vazquez- nu e nici de liga I a noastră, Asensio și Isco- slabi, dar spanioli. Varane, pe bancă, până nu își dă autogol in fiecare meci. Diaz trebuie sa joace mai mult și vor apărea și golurile.

3757894260911822
Tudor Catinean  •  09 Noiembrie 2020, 00:00

La faza penaltyului anulat...Sa ne intelegem limpede si noi.Din regulament ,e voie sa joci mingea barata sau cea care o respinge bara cu echipa totodata sau nu!??.Ce pl calului cu albitraj intrerupt si faza controversata.?.Altfel faza a fost pe cinste ca urmare a cuprinsului ei!,bara,bara,gol intr-un penaltyu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close