INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Noi detalii despre transferul de putere de la Atalanta! Cine preia noua echipă a lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă// Foto: IMAGO / Sportimage
Valentin Mihăilă// Foto: IMAGO / Sportimage

Articol de - Publicat sambata, 19 februarie 2022 14:37 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 16:57

Apar detalii și clarificări despre negocierile transferului de putere pregătit la Atalanta. Gazzetta dello Sport vine cu cea mai nouă și plauzibilă variantă: cumpărătorul este un fond de investiții american, dar nu KKR, ci Bain Capital. 

Banii nu vin însă de la acest fond care gestionează un patrimoniu de 155 de miliarde de dolari, ci direct de la Stephen Pagliuca, 67 de ani, foarte mare pasionat de baschet.

Mourinho, încă o aroganță » Ce a spus despre PSG - Real Madrid
AS ROMA
Mourinho, încă o aroganță » Ce a spus despre PSG - Real Madrid

A vrut să intre în politică

Acesta vrea să investească banii săi făcuți din sectorul private equity și să preia 55 la sută din clubul bergamasc deținut de familia Percassi. Pagliuca este coproprietar al francizei Boston Celtics și deține și funcțiile de managing partner și membru al comitetului executiv al clubului. 

În 2009, a încercat să intre și în politică, a candidat pentru un loc de senator, însă a pierdut alegerile în Massachusetts.

Atalanta va deveni a 7-a echipă din Serie A cu patronat american

Atalanta, prezență remarcabilă în ultima vreme în Champions League, unde a ajuns la un pas de semifinale în 2020, este evaluată la 400-500 de milioane de euro, iar americanul ar urma să cumpere un pachet de 55% din acțiuni, restul rămânând la actualul proprietar, cu Antonio Percassi în continuare președinte și fiul Luca administrator delegat. 

Dacă se va încheia tranzacția, noua echipă a lui Valentin Mihăilă va deveni a 7-a din Serie A cu patronat american, după AC Milan, AS Roma, Fiorentina, Spezia, Genoa și Bologna.

Iosif Rotariu: „Îi va fi greu lui Mihăilă la Atalanta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Înaintea duelului cu Guardiola, Tottenham i-a interzis lui Antonio Conte să mai discute cu presa italiană!

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Schimbare incredibilă în relația fostului star de la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2022, 17:17

Băi dacă și Ternana a bătut-o pe Parma... Dennis Man (care nu a jucat rău dar nici vorbă să fie fotbalistul decisiv, exponențial pe care s-a cheltuit atâta, nici măcar un assist ceva) și echipa lui au pierdut pe teren propriu (!) și au făcut schimb de locuri cu adversara de azi... Parma e acum pe locul 14 ("la 3 lungimi" de locul 13, și la 17 puncte de locul 1)... Nu se mai poate discuta de promovare și, probabil, nici despre transfer...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează