INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Valentin Mihăilă a fost devastator. Cel mai bun de la Parma” » Ce a făcut Drăgușin într-un Genoa - Parma nebun

Valentin Mihăilă a fost decisiv în Genoa - Parma, foto: Imago
Valentin Mihăilă a fost decisiv în Genoa - Parma, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 13:34 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 13:59

Valentin Mihăilă s-a remarcat cu un gol și două assisturi în Genoa - Parma 3-3, primind nota 7,5 de la ParmaLive. Dennis Man a jucat slab la oaspeți, în timp ce Drăgușin a deviat mingea la reușita lui Mihăilă.

Ciocnirea românilor din Serie B a oferit un spectacol cu șase goluri și niciun învingător. Genoa - Parma 3-3 l-a avut sâmbătă însă în prim-plan pe Valentin Mihăilă, cel mai în formă om al lui Fabio Pecchia în acest debut de sezon.

Prea vulgară? Georgina Rodriguez a stârnit reacții majore la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut Mădălina Ghenea
VENEȚIA
Prea vulgară? Georgina Rodriguez a stârnit reacții majore la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut Mădălina Ghenea

„Valentin Mihăilă a fost decisiv în Genoa - Parma”

Integralist la oaspeți, fostul oltean a fost cel mai bun jucător gialloblu, primind nota 7,5 din partea agenției ParmaLive. 

„A fost devastator în fiecare zonă a terenului. El a executat o foarfecă spectaculoasă, care a creat golul lui Inglese. Apoi a adus-o în avantaj pe Parma, după un șut deviat de Drăgușin. În cele din urmă, a venit și un al doilea assist: un corner ce părea inofensiv s-a transformat în golul lui Estevez”. Aceeași notă i-a acordat-o Tuttomercatoweb.com, ce a concluzionat că „Mihăilă a fost un factor decisiv în această partidă”.

Ce spune antrenorul Parmei: „Acesta este stilul modern”

Extrema română a depășit perioada cenușie din prima parte a anului la Atalanta și se bucură de aprecierile colegilor și antrenorului: 

„Am creat foarte mult în prima repriză, am cedat puțin în a doua repriză, am căutat mingi lungi care nu sunt în caracteristicile noastre. Și până la urmă este un punct pe care îl aducem acasă pentru noi și pentru fanii noștri, suntem fericiți. A fost încă un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Îmi place felul lui Pecchia de a juca, pentru că vrea să înceapă construcția de jos, acesta e stilul modern. Și vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au fost grozavi”.

Dennis Man și Radu Drăgușin, criticați

Note mai slabe și critici au primit ceilalți doi români titulari. Dennis Man, schimbat în minutul 57, a dezamăgit. 

„Nu s-a remarcat niciodată. Românul continuă forma slabă, după un start încurajator de sezon. Poate a fost influențat și e lovitura încasată în startul meciului”, l-a caracterizat ParmLive, notându-l cu 5. 

Radu Drăgușin, integralist la Genoa a luat un 6 și a fost considerat complice la golul înscris de Mihăilă. Al doilea român al Grifonului nu a contat, George Pușcaș fiind rezervă în premieră de la transferul de la Reading.

Citește și alte știri din Serie A: 

VIDEO+FOTO AC Milan, victorie în „Derby Della Madonnina” » Prestație strălucitoare a lui Leao

Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
popescu.dzn
popescu.dzn  •  04 Septembrie 2022, 18:37
Postat de magic4ever pe 04 Septembrie 2022, 18:00

Că de obicei "perla" Man a fost cel mai slab...o gluma de fotbalist...

Îți dai seama unde este Dinamo dacă Man ***. De fapt știm unde este, in B

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  04 Septembrie 2022, 18:30
Postat de observator_federal pe 04 Septembrie 2022, 15:33

Păi și Dennis Man ce note a primit? Am văzut meciul pe Sport Extra și comentatorul (parcă Ioan Viorel îl cheamă) era aproape indispus de jocul (foarte) bun al ex-craioveanului, mai ales după ce Dennis a fost înlocuit Băi băeți, se pare că toți din massmedia de sport sunt fecesebiști (pare a fi un criteriu la angajare...), dar telespectatorii nu au nicio vină!! Va fi interesant după cum se prefigurează lucrurile anul ăsta, să vedem cum se vor împărți preferințele jurnaliștilor fecesebiști pentru echipele ce vor fi angajate în lupta pentru titlu dacă printre ele nu se va afla și Fcsb... (Acum două campionate, între CFR și Universitatea Craiova au ales CFR, dovadă că "steliștii de mici" au fost și anticraioveni de mici - Clujul nefiind pe harta primei divizii în acele vremuri. Maturizați-vă, visul din copărie s-a sfârșit, Fcsb nu este Steaua sau, mai nou, "fcsb is not Steaua!" )

Am vrut sa se califice si CSU. Pentru prostiile pe care le spui zi de zi parca e mai bine așa. Pana la urma acela este locul vostru, afara din Civilizație. Vezi ca l-ai laudat pe Cicaldau si a ajuns pe cămila. Mitrita la fel. Ivan si Bancu au pierdut cu rivalii din Israel

magic4ever
magic4ever  •  04 Septembrie 2022, 18:00

Că de obicei "perla" Man a fost cel mai slab...o gluma de fotbalist...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează