INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Și Valentin Mihăilă a făcut un sezon de nota 5: „A pornit în forță, apoi a dispărut de pe radar”

Valentin Mihăilă a fost criticat pentru evoluțiile sale slabe. Foto: Imago Images
Valentin Mihăilă a fost criticat pentru evoluțiile sale slabe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 12:00 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 12:15

Și celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost criticat pentru evoluțiile sale slabe din campionatul trecut. „A avut aport insuficient, lipsă de continuitate, din cauza accidentărilor, și când a venit de pe bancă n-a oferit atitudinea corectă”, scrie agenția Parmalive.

Nici Valentin Mihăilă nu a rupt gura târgului în sezonul trecut la Parma. Ba din contră, fosta extremă craioveană a rămas dator prin evoluțiile sale, primind nota 5 pentru campionatul făcut în ediția trecută din Serie B. 

Agenția Parmalive.com, care îi acordase același calificativ și colegului Dennis Man, l-a criticat pentru lipsa de continuitate și atitudinea lui în teren.

Șucu voia să rămână, Mutu i-a spus să plece: „Sper că nu sunt supărați pe mine”
RAPID
Șucu voia să rămână, Mutu i-a spus să plece: „Sper că nu sunt supărați pe mine”

Valentin Mihăilă, afectat de accidentări

„Românul nu a avut cu siguranță o stagiune pozitivă la Parma. Jucătorul de 23 de ani a pornit în forță, cu două goluri și trei pase decisive în primele cinci partide de campionat, apoi a dispărut complet de pe radarul echipei. 

Asta din cauza accidentărilor, care, începând din septembrie, l-au împiedicat să evolueze cu continuitate și abia în aprilie și-a regăsit ritmul competițional”, a comentat sursa menționată, remarcând fragilitatea lui fizică.

19 meciuriși 733 de minute a bifat Valentin Mihăilă în sezonul trecut din Serie B la Parma, pe care l-a încheiat cu 3 goluri, 3 assisturi și 3 cartonașe galbene

Valentin Mihăilă a fost slab și în play-off la Parma

Parmalive.com trage concluzia în privința lui Mihăilă, căruia îi acordă doar 40% șanse de a rămâne la echipa gialloblu în sezonul următor. 

„Puține apariții și puține minute, pentru un aport care nu poate fi reținut cu siguranță ca unul suficient. Și au fost atâtea ocazii în care Mihăilă a intrat de pe banca de rezerve neavând o atitudine corectă, inclusiv în partida cu Cagliari, din returul play-off-ului de promovare”.

2,7 milioane de euroeste cota actuală de piață a lui Mihăilă de pe Transfermarkt.de. I-a scăzut drastic, de peste trei ori, față de valoarea din urmă cu doi ani

VIDEO. Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, despre fiul său: „A demonstrat că e un jucător bun!”

Citește și:

Mbappe, prima reacție după plecarea lui Messi: „E o rușine ce s-a întâmplat”

Primul obiectiv al lui Dan Petrescu la Jeonbuk

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
viola_sempre
viola_sempre  •  14 Iunie 2023, 14:20

Un jucator submediocru si umflat de presa, doar pentru ca e reprezentat de fratii Becali. Dar Man e si mai slab ca Mihaila, insa asta uita sa spuna cei de la Gsp

...kuba.
...kuba.  •  14 Iunie 2023, 12:26

Rabdare Domnule Scorpie, sa va citeasca articolul Marcel Popescu, ex Presedinte la Mogosoaia, aka elefterie/observator_federal! Sa vedeti Dumneavoastra ce se intampla :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează