INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Valentin Mihăilă ar putea ajunge în Premier League! Claudio Ranieri insistă pentru transfer

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudiu Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier Leage.
Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudiu Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier Leage.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 18:20 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 18:32

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudio Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier League. 

Valentin Mihăilă a revenit cu poftă de joc după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai bine de 100 de zile. A înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă pentru Parma, în Serie B, iar presa din Italia scrie că ar putea prinde un transfer în Premier League. 

Valentin Mihăilă, dorit în Premier League 

Claudio Ranieri, sezonul trecut pe banca celor de la Sampdoria, a ajuns în Anglia, la nou-promovata Watford. Antrenorul italian l-ar fi urmărit atent pe Mihăilă în stagiunea trecută și va încerca să îl transfere în următoarea perioadă de mercato, informează Serie B News.

Mihăilă are contract cu Parma până în anul 2025. Conform sursei citate, suma pe care Watford ar trebui să o plătească este de aproximativ 8 milioane de euro. 

Watford este pe locul 15 în Premier League după primele 7 runde, cu 7 puncte și un golaveraj negativ, 7 goluri înscrise și 10 primite. Fostul fotbalist al lui CSU Craiova ar fi al doilea jucător adus de la Parma în acest an, după mijlocașul Juraj Kucka.

Mihăilă, titular în Germania - România 2-1

Până la un eventual transfer în Premier League, Mihăilă încearcă să ducă naționala României la Campionatul Mondial. Vineri a fost titular în eșecul suferit de „tricolori” în Germania, scor 1-2. A evoluat 60 de minute și a primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor.

Mihăilă era la un cartonaș galben de suspendare. A scăpat și poate fi titular și împotriva Armeniei, luni, de la ora 21:45, în primul meci pe care „tricolorii” îl vor juca pe noua arenă din Ghencea. 

VIDEO Jean Vlădoiu a apreciat prestația „tricolorilor” în Germania: „Un meci echilibrat, chiar dacă diferența de valoare e mare”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Pogba, gata să plece de la United » Se pregătește un supertransfer! Prima reacție

France Football a anunțat nominalizările pentru Ballon d'Or: lista completă din care se va alege câștigătorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  09 Octombrie 2021, 20:24

Mihăilă ar fi bun in Anglia. Acolo, dacă fugi tare, nu mai nevoie să stii fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează