INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALT CANDIDAT PENTRU BANCA LUI JUVE

Van Basten îl pîndeşte pe Ferrara

Marco van Basten
Marco van Basten

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

După Guus Hiddink, încă un tehnician olandez e în discuţii pentru eventuala înlocuire a lui Ciro Ferrara pe banca lui Juventus: Marco van Basten.


Potrivit cotidianului torinez La Stampa, fostul selecţioner al Olandei ar urma să-i preia pe bianconeri în cazul în care aceştia vor fi eliminaţi diseară din "optimile" Cupei Italiei, unde întîlnesc pe Napoli (21:45, ora României).

Fost antrenor la Ajax în sezonul 2008-2009, Van Basten a renunţat la post după ce-a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi de atunci n-a mai avut nici un angajament.

Pe de altă parte, celălalt candidat la banca lui Juve, Guus Hiddink, pare să fi ieşit din cărţi. Agentul său a declarat că nici vorbă de discuţii cu italienii, iar şefii Bătrînei Doamne susţin că nu sînt decît "speculaţii ale presei. Noi n-am tratat cu nimeni".  

În afara partidei Juve - Napoli, astăzi în "optimile" Cupei Italiei mai au loc partidele AC Milan - Novara (17:00, în direct pe SportKlub) şi Genoa - Catania (19:30). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează