INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Van de Beek a refuzat oferta lui Ajax și are acord cu Real: „M-aș duce și pe bicicletă la Madrid”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 13:19

Van de Beek, 22 de ani, crescut la Academia lui Ajax, s-a înțeles cu Real Madrid pentru un contract pe 5 sezoane. Clubul blanco trebuie să ajungă la un acord cu Ajax.

Cum transferul lui Paul Pogba e tot mai dificil, și foarte scump, Real Madrid are o altă țintă acum. Olandezul Donny van de Beek, mijlocașul lui Ajax, o revelație sezonul trecut în Europa.

„N-am vrea să plece, ar fi o mare pierdere, dar e dificil când apare la orizont un asemenea club”, a declarat antrenorul Erik ten Hag înaintea meciului cu Vitesse.

Potrivit Algemeen Dagblad, Van de Beek a refuzat oferta "lăncierilor" pentru prelungirea contractului. Și, susține Marca, jucătorul în vârstă de 22 de ani are un acord cu Real, care mai trebuie să ajungă la o înțelegere cu Ajax.

„M-aș duce și pe bicicletă la Madrid”, a afirmat Rafael van der Vaart.

„Acesta este momentul ideal să se ducă la Real”. Van der Vaart a jucat 73 de meciuri și a înscris 12 goluri la clubul blanco în două sezoane (2008-2010).

138 de meciuri a jucat Donny van de Beek la Ajax (31 de goluri) din 2015

 Citește și:

L-au suspendat pe Lionel Messi pentru acuzațiile de corupție de la Copa América! Cât va sta căpitanul Argentinei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează