INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMPARAȚIE

Prezent tot mai des în România, Van der Vaart a făcut o comparație colosală: „Fantastic! Mai valoros decât Harry Maguire”

Rafael van der Vaart (40 de ani), fost internațional olandez, a vorbit la superlativ despre cariera lui Cristian Chivu (42 de ani).
Rafael van der Vaart (40 de ani), fost internațional olandez, a vorbit la superlativ despre cariera lui Cristian Chivu (42 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 21:52 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 21:54

Rafael van der Vaart (40 de ani), fost internațional olandez, a vorbit la superlativ despre cariera lui Cristian Chivu (42 de ani).

Van der Vaart a petrecut mult timp în România din momentul transferului partenerei lui, handbalista Estavana Polman, la Rapid. Fostul mijlocaș olandez și-a amintit de perioada în care a fost coleg cu Cristian Chivu la Ajax.

Are dreptate Lupu să se ia de Hagi?
EDITORIAL
Are dreptate Lupu să se ia de Hagi?

Van der Vaart îl laudă pe Chivu: „A fost peste Maguire”

„Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat fantastic la Ajax timp de doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea. 

Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau decât alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane”, a spus Rafael van der Vaart, potrivit Orange Sport.

87 de milioane de euroa plătit Manchester United pentru transerul lui Harry Maguire de la Leicester, în august 2019

Rafael van der Vaart și-a început cariera la Ajax. A evoluat pentru „lăncieri” între 2000 și 2005, fiind coleg timp de trei ani cu Chivu. Mijlocașul olandez a mai jucat pentru Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham, Betis, Midtjylland și Esbjerg. Ultimele două formații le-a ales în concordanță cu pașii făcuți de partenera lui. 

VIDEO. Van der Vaart, impresionat de atmosfera de la Rapid: „Am fost la multe meciuri de handbal, dar nicăieri ca aici”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea disputei cu Lazio: „Nu avem ce face, îmi asum acest risc!”

Sarri a remarcat un fotbalist din lotul lui CFR Cluj: „I-am studiat, am văzut multe meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
therealreddog33
therealreddog33  •  16 Februarie 2023, 17:23
Postat de mafa pe 16 Februarie 2023, 12:34

Dinamovistii sunteti toti la fel !!...latraţi degeaba...exista fotbalisti buni, cei ce au o constanţă mereu, mediocri , care au sclipiri si răi care doar joaca sa traiasca un pic mai bine !!...gandeste inainte sa latri.

Poate te uiți un pic pe palmaresul lui, dacă ai timp uita-te și la câteva meciuri. Mai ales din prima perioada la Hamburg, din perioada Ajax și de la Real. Asta dacă înțelegi ceva din fotbal. Apoi mai vorbim...

19sevilla86
19sevilla86  •  16 Februarie 2023, 16:23

Incredibil! Nu a zis nimic de Ogararu??? Specialistul fara pereche pregatit special in Olanda pentru a duce peste tot in lume modelul de succes atat de prezent in Olanda: sportul militarizat facut in unitati militare sportive ale armatei si militiei! Desi avea multe oferte tentante din Olanda, Belgia, Luxemburg, Ogararu s-a sacrificat pentru tarisoara lui si a venit in Romania sa duca pe cele mai inalte culmi sportul militarizat comandat de partid si de stat. Ogararu va infiinta academii sportive militare in toate judetele tarii si apoi se va extinde si in exterior, promovand modelul perfotmant invatat in Olanda unde exista o multime de echipe militare profesioniste in toate sporturile!

inshallah
inshallah  •  16 Februarie 2023, 13:09

rar vezi fotbalist care sa isi caute loc de munca in functie de locul de prestare al partenerei. respect!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează