INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ANGLIEI

Van Dijk strigă adunarea la Liverpool: „Fără panică! Am pierdut Supercupa, dar putem lua iar titlul”

Van Dijk, foto: Guliver/gettyimages
Van Dijk, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 13:07 / Actualizat duminica, 30 august 2020 13:26

Van Dijk regretă ocaziile ratate din Supercupa Angliei, Arsenal - Liverpool 1-1, 5-4 la penalty-uri: „Și anul trecut am pierdut la loteria penaltyurilor, iar apoi am luat titlul”. Managerul Klopp îl susține: „În astfel de meciuri îți trebuie pumnul final”. 

  • Arsenal și-a mai adăugat în vitrină un trofeu vara asta, după Cupa Angliei câștigată împotriva lui Chelsea. A învins-o sâmbătă în Community Shield și pe campioana Liverpool, în urma loviturilor de departajare (4-5). 

Eșecul nu îi afectează însă prea tare pe campionii lui Liverpool. Virgil van Dijk, liderul apărării, îl vede chiar ca pe un semn bun pentru noul sezon: „Și anul trecut am pierdut la fel, apoi am câștigat titlul în Premier League. Nu e nevoie să ne panicăm. Am jucat bine, am dominat, am pus presiune, am avut o mulțime de ocazii. Penaltyurile rămân o loterie, orice se poate întâmpla".

Klopp: „Neatenți la Aubameyang"

 Jurgen Klopp a dat vina pe lipsa acelui killer instinct, necesar în finala de pe Wembley. „În astfel de meciuri își trebuie punchul final. Poate că nu ne-am creat suficiente situații de a marca, însă era cazul să fim mai atenți la Aubameyang, pentru că ei sunt foarte periculoși pe contraatac. Am avut și momente bune, am egalat meritat și mai puteam înscrie. Trebuie să fii proaspăt în ultima treime a adversarului, iar noi n-am punctat decât la a treia ocazie", a explicat managerul german.

250.000 de lire pe săptămânăe salariul oferit de Arsenal lui Aubameyang, care ar deveni cel mai bine plătit fotbalist al "tunarilor"

A ratat un puști de 20 ani 

Aubameyang a deschis scorul în prima repriză și tot golgheterul gabonez a transformat și ultimul penalty al "tunarilor", după ce Minamino restabilise echilibrul pe tabelă, iar rezerva Brewster, care a jucat la 20 de ani primul său meci de o asemenea importanță, a tremurat de la punctul cu var.

„Suntem supărați, dar trebuie să mergem mai departe. Desigur că ne doream să cucerim și acest trofeu, o singură execuție de la 11 metri a făcut până la urmă diferența" 
Virgil van Dijk, fundaș Liverpool 

„Momente mari, meciuri mari și jucători mari. Repet același lucru. Tot încerc să-l conving că el se află în locul potrivit. A făcut ceea ce văd și la antrenamente, sunt foarte optimist că va prelungi" Mikel Arteta, manager Arsenal

Citește alte știri din Premier League:

Chelsea a transferat un superstar de la PSG! Anunțul oficial

Victor Lindelöf prinde hoțul! Cum a salvat fundașul lui Manchester United o bătrână de 90 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
viorelpreda
viorelpreda  •  01 Septembrie 2020, 17:07

Puteti olae.Manchester City va lua titlu la pas.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close