INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Vară nebună la Real Madrid! Zidane vrea jucători de 200 de milioane de euro: principala ţintă e obsesia antrenorului

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 18:10

Zinedine Zidane a avut 6 luni magnifice la Real Madrid şi a reuşit să câştige o nouă Ligă a Campionilor. Nu a reuşit să câştige titlul în Spania, dar s-a apropiat ameninţător de Barcelona.

Acum, Florentino Perez încearcă să-i facă toate poftele. Fostul mare fotbalist francez i-a făcut o listă clară lui Perez.

Zidane vrea un fundaş stânga, iar primul pe listă este David Alaba de la Bayern Munchen. Totuşi, suma de 80 de milioane de euro îl blochează pentru moment, mai ales că tehnicianul vrea doar o variantă de rezervă pentru Marcelo.

Plusul lui Alaba provine de la faptul că poate evolua pe mai multe posturi, chiar şi la mijloc, iar Zidane l-ar dori neapărat la echipă, conform AS. Planul B este Ricardo Rodriguez de la Wolfsburg.

Obsesia lui Zidane

Principala ţintă a francezului este un alt francez, Paul Pogba. Spaniolii susţin că mijlocaşul este chiar obsesia lui Zidane, dar Perez este puţin reticent să plătească peste 100 de milioane de euro pentru Pogba.

Vine şi un atacant

În prezent, transferul lui Alvaro Morata este incert după ce vârful a cerut o mărire de salariu. Pe fir a intrat şi Arsenal pentru fotbalistul care a impresionat la EURO. Alte două piste sunt Robert Lewandowski şi Pierre-Emerick Aubameyang. Totuşi, polonezul lui Bayern este greu de luat din cauza sumei uriaşe pe care o vrea Bayern, aşa că optiunea principală ar deveni fotbalistul Borussiei Dortmund care a înscris 39 de goluri în sezonul recent încheiat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10205260305934628
Laurian Orian  •  06 Iulie 2016, 00:11

Ups...am gresit articolul unde trebuia sa pun comentariul. Ciudat,sunt pe votca dar nici chiar asa :) Oare unde este gresala? Eu am comentat la articolul pe care l-am citit despre aventura lu'asta...:)

10205260305934628
Laurian Orian  •  06 Iulie 2016, 00:08

Pai are dreptate Lucescu si rusii. Esti tu în Franta,dar faci cinste cu votca nu cu sampanie...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează