INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Verdict dur în Italia » Franck Ribéry, trei etape pe bară! Vincenzo Montella, suspendat şi amendat!

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2019 10:44

Franck Ribéry (36 de ani) va fi spectator la următoarele trei partide ale Fiorentinei din Serie A. Comisia de Disciplină a federaţiei l-a suspendat pe mijlocaşul de 36 de ani din cauza comportamentul său nesportiv de la meciul Fiorentina - Lazio 1-2.

Fiorentina plăteşte decontul pentru criza de nervi din finalul meciului cu Lazio. Francezul a bruscat un asistent, apoi şi-a cerut scuze, iar antrenorul a ameninţat şi a vorbit urât centralului.

Ribery, nervos fiind după ce antrenorul Vincenzo Montella (45 de ani) îl schimbase, l-a împins pe asistentul Passeri: „Eram furios şi regret ce s-a întâmplat. Sper că vor înţelege care era starea mea atunci. Vreau mai multă atenţie pentru Fiorentina, la fel ca în cazul altor cluburi. Eu îmi doresc să fiu în teren mereu şi să-mi ajut colegii. De aceea am venit aici, pentru acest oraş şi echipă", s-a scuzat francezul. 

Amendat cu 15.000€

Ribéry, care a primit cartonaşul roşu în minutul 90+7, protestase pentru un fault asupra lui Sottil în faza ce a premers golului victoriei lui Lazio (2-1), marcat de Immobile.

Nici antrenorul Violei nu va mai sta pe bancă la meciul cu Sassuolo. Montella a primit o etapă de suspendare şi o amendă de 15.000 de euro, pentru că „l-a ameninţat pe centralul Guida, căruia i-a adresat o expresie intimidantă". În plus, echipa toscană nu-l va avea mâine nici pe Luca Ranieri (înlocuitorul lui Caceres), eliminat în prelungiri pentru două cartonaşe galbene.  

3 meciuria mai fost suspendat Ribéry în Ligă, după cartonaşul roşu din aprilie 2010 la Bayern, într-un 1-0 cu Lyon, din cauza unui fault dur

7 eliminăria avut Ribéry în carieră, trei pentru cumul de avertismente şi patru „roşii" directe. Cele mai multe le-a încasat la Bayern, patru

VEZI ȘI:

FOTO Marius Șumudică și-a prelungit contractul cu Gaziantep » Declarația exclusivă a antrenorului pentru GSP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează