INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Verdict dur pentru Aguero de la medicul naţionalei după accidentul de maşină: 'Nu se poate mişca!' » Cât spune că va lipsi de pe teren

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 15:39

Sergio Aguero, fotbalistul lui Manchester City, a fost implicat într-un accident de maşină săptămâna trecută şi s-a ales cu o coastă fracturată, iar un medic argentinian vine cu o variantă pesimistă pentru atacantul care spera să poată juca în maximum o lună.

Deşi oficialii echipei de club la care este legitimat au susţinut că acesta va lipsi de pe teren între 2 şi 4 săptămânii, doctorul naţionalei Argentinei nu e la fel de optimist.

Într-un interviu acordat TycSports, Donato Villani a comentat starea de sănătate a lui Aguero şi spune că va fi indisponibil pentru 6 săptămâni: "Se află într-o stare foarte proastă pentru că îşi dorea foarte mult să joace, iar acest incident, care nu are nimic de-a face cu el, îl face indisponibil pentru cele două jocuri ale naţionalei. Va lipsi de pe teren o lună si jumătate. Nu se poate mişca prin casă, nici să se urce sau să coboare din maşină. Arăta foarte rău."

7 goluria înscris Aguero pentru Manchester City în 8 partide disputate în acest sezon.

Astfel, "pumele" nu se vor putea baza pe atacantul lui City în cele două partide cruciale rămase de disputat în grupa de calificare la Campionatul Mondial din zona sud-americană, contra celor din Peru şi a Ecuadorului

La echipa de club, golgheterul "cetăţenilor" va rata două partide din Champions League, contra lui Napoli, şi alte patru din Premier League, cu Stoke, Burnley, West Brom şi Arsenal.

sursa: theguardian.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează